Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gasi fenty fashion

Rihannini fanovi u nevjerici: Pandemija joj uništila poslovanje, sve je postalo preskupo

Foto: Instagram
1/9
14.02.2021.
u 23:00

Posljednju kolekciju uvrstili su u online trgovinu u studenom prošle godine i nakon toga nova se odjeća više nije proizvodila.

Barbadoška zvijezda, Rihanna, prije nešto manje od dvije godine započela je suradnju s modnim koncernom Luis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) te pokrenula modnu kuću Fenty s luksuznom odjećom i modnim dodacima. No, LVMH koji u portfelju ima renomirane kuće poput Diora, Luis Vuittona, Givenchyja i Sephore, i Rihanna odlučili su prekinuti suradnju na Fenty Fashion, a sve zbog pandemije. 

Posljednju kolekciju uvrstili su u online trgovinu u studenom prošle godine i nakon toga nova se odjeća više nije proizvodila. Za WWD su iz LVMH-a potvrdili da su odlučili staviti suradnju na čekanje dok situacija u Europi ne postane bolja. Međutim, dobra vijest za Rihannine fanove jest da će LVMH i dalje nastaviti upravljati njenim beauty brendovima Fenty Beauty i Fenty Skin.

"LVMH i Rihanna potvrđuju svoju ambiciju da se koncentriraju na rast i dugoročni razvoj Fenty ekosustava, koncentrirajući se na kozmetiku, njegu kože i donje rublje", stoji u službenoj izjavi za WWD.

Uz to, tvrtka L Catterton u kojoj LVMH ima udio, prikupila je 115 milijuna dolara koje će uložiti u daljnji razvoj Rihannine linije donjeg rublja Savage x Fenty.

Pjevačica je zbog ovog poteza, kako govore izvori, jako tužna, piše Metro. Usred pokretanja brenda rekla je da on nije namijenjen samo jednom tipu žena jer mnoge žene, baš poput nje, imaju nekoliko lica. Kolekcije nije predstavljala na revijama, već ih je jednom mjesečno lansirala na Fenty web stranici. 

Ključne riječi

Komentara 1

YU
YugoGVXnostalgiCharger
13:55 15.02.2021.

A u PM, sad će gladovati. Dajte broj računa da joj uplatimo koju kunu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije