Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi na putu

Rihanni savjetuju da otkaže turneju zbog loše prodaje karata

rihanna
pixsell
23.03.2011.
u 09:56

Prodaja karata za koncerte počela je slabiti krajem prošle godine. Trenutačno svi razmišljaju o otkazivanju turneje jer prodaja ne može pokriti ni troškove ozvučenja i osvjetljenja dvorane

Iako ne skida osmijeh s lica, 23-godišnjoj Rihanni posljednjih mjeseci ne ide baš najbolje na poslovnom planu. Naime, prodaja karata za koncerte toliko je pala da joj savjetuju da otkaže svoju američku turneju koja bi trebala početi 4. lipnja u Baltimoreu.

- Prodaja karata je katastrofalna još od kraja proše godine. U Bostonu je trenutačno toliko mala da neće moći pokriti ozvučenje i osvjetljenje dvorane, rekao je neimenovani izvor.

Rihanna bi u bostonskoj Areni trebala nastupiti krajem srpnja s Cee- Lo Greenom, no zasad je prodano manje od četiri tisuće karata. Da se koncert održi, treba ih prodati najmanje 15 tisuća. Očekuju gubitak od pola milijuna dolara.

- Cijena karata trebala je biti manja, a osim toga, Rihanna nije uopće spremna za koncerte u arenama, izjavio je izvor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije