Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša djevojka

Rihanna prostačenjem na Twitteru šokirala obožavatelje

rihanna
Pixsell
28.01.2011.
u 16:35

Rihanna se obrušila na američkog repera Katta, koji ju je nedavno usporedio sa psom iz jednog crtića. Poručila mu je: “Umirem od smijeha, Katt, ti mala pi.....”

Rihanna bi sljedeće godine mogla Miley Cyrus oduzeti titulu najomraženije tinejdžerske zvijezde. Naime, 22-godišnja pjevačica na Twitteru je upotrijebila vulgarizam i tako šokirala svoje sljedbenike, kojih pop zvijezda na ovoj društvenoj mreži ima tri milijuna.

Rihanna se obrušila na američkog repera Katta, koji ju je nedavno usporedio sa psom iz jednog crtića. Poručila mu je: “Umirem od smijeha, Katt, ti mala pi.....”

Ogorčeni fanovi nisu se libili svom "posrnulom" idolu ostaviti poruke.

– Rihanna je uzor milijunima djece. Ne bi smjela koristiti takve riječi, pogotovo kad zna koliko ljudi se ugleda na nju – njihova je poruka.

Ovo nije prvi put da je pjevačica pala u očima obožavatelja. Zamjerili su joj i kada se pomirila s Chrisom Brownom nakon što ju je ovaj premlatio.

Ključne riječi

Komentara 3

LJ
ljp
19:22 28.01.2011.

Rihana je jedna dama,koju ne mogu unistiti ,,cak niti\" Hrevatski smetljari,koji su u svakom slucaju ,,olicenje\"? cega? CETNICKIH pusionica....Jebala vas vas CECA!!!! picke boljsevicke

BK
bez.komentara
17:25 28.01.2011.

Koja kretenuša ili kreten bi se trebali ugledati na ovu glupaču?

LK
Lopovi_KRADEze
18:12 28.01.2011.

bez.komentara je napisao/la: Koja kretenuša ili kreten bi se trebali ugledati na ovu glupaču? -------------------------- Suti TI matere ti kretenu jedan licemjerni ! Nemoj mi reci da ti u zivotu nisi nikad nista opsovao - pa po tome bit ti ti trebao biti KRETEN kao i sto jesi Svi se ko fol zgrazate sa ovim - a stremite ka zapadu i pojeli bi i govno samo ako je sa zapada..Fuj, licemjeri jedni glupi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije