Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi obrat

Rihanna povukla tužbu protiv svog oca Ronalda nekoliko dana prije početka suđenja

Foto: IPA/PIXSELL
1/9
09.09.2021.
u 13:30

Slavna pjevačica i najbogatija glazbenica na svijetu već je dugo u lošim odnosima s ocem koji je imao problema s alkoholizmom i ovisnošću o drogama

Rihanna je povukla tužbu protiv oca nekoliko tjedana prije nego što su se trebali susresti na sudu, prenosi BBC.

Pop-zvijezda krivila je svoga oca Ronalda Fentya da je zloupotrijebio njezino ime u korist svoje kompanije i 2019. podigla tužbu za lažno oglašavanje i narušavanje privatnosti. Također je rekla da je bez njezina znanja dogovarao turneju po Južnoj Americi te nastupe u Los Angelesu i Las Vegasu.

Suđenje je trebalo početi 22. rujna, ali je Rihanna u utorak povukla tužbu. Razlog nije naveden, no američki mediji prenose da je Rihanna postigla izvansudsku nagodbu s ocem i njegovim poslovnim partnerom.

Slavna pjevačica i najbogatija glazbenica na svijetu već je dugo u lošim odnosima s ocem koji je imao problema s alkoholizmom i ovisnošću o drogama.

Foto: PA/Pixsell

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
13:55 09.09.2021.

sviđa mi se jer ne nastoji biti mršava ko štapić , već je komad žene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije