Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve joj stoji

Rihanna ovog puta s ružičastom kosom!

rihana
Foto: Twitter
16.05.2014.
u 14:47

Rihanna stalno mijenja imidž. Budući da joj svaka boja kose jako brzo dosadi, Rihannu smo imali prilike vidjeti u svim izdanjima, bojama, duljinama i stilovima frizure...

Rihanna stalno mijenja imidž. Budući da joj svaka boja kose jako brzo dosadi, Rihannu smo imali prilike vidjeti u svim izdanjima, bojama, duljinama i stilovima frizure. Ovoga puta odlučila se na ružičastu boju. Pretpostavljamo ipak da se radi o perici.

Novom frizurom pohvalila se na Instagramu, a potom se našalila na vlastiti račun. - Upala sam u ormar s perikama za ljetnu sezonu Nicki Minaj, napisala je RiRi. Sa bojom kose uskladila je i boju noktiju te usana.

>>Prekinuli ponovno jer je prezaljubljen u nju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije