Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne prestaju komentirati

Rihannu kritizirali zbog 'debljine', ona poslala snažnu poruku

Rihanna
Foto: Ik Aldama/DPA/PIXSELL
1/3
15.08.2017.
u 18:09

Pjevačica Rihanna dobila je nekoliko kilograma pa je često na meti brojnih kritičara

Kritičari ne prestaju komentirati kilažu pjevačice Rihanne. Kao da se, u najmanju ruku, udebljala stotinu kilograma, a ne tih nekoliko zbog kojih, mnogi će se složiti, izgleda još ženstvenije. 

No, jedan sportski bloger nedavno je objavio tekst pod naslovom "Hoće li Rihanna postaviti novi trend svojom debljinom?" u kojem o pjevačici piše kao da ima ozbiljnih problema s pretilošću. 

Rihanna
1/8

Iako se ona na to ne obazire previše, komentirala je kritike o njezinoj težini. Kaže kako je ne zanima previše što drugi misle, no zna da je uzor mnogim djevojkama pa im poručuje da cijene svoje tijelo i imaju uravnoteženu prehranu

– Važno je da mlade djevojke znaju da je u redu jesti stvari koje volite i zbog toga me ljuti kada se netko izruguje nečijem tijelu. Ne brine mene osobno, ali mrzim poruku koju šalju – rekla je Rihanna i dodala: 

– Apsolutno je u redu uživati u hrani. Volim brzu hranu i nikada nećete čuti da se ispričavam zbog toga. Hamburgeri, krumpirići, hot dog, pizza, što god. Ne kažem da to jedem svaki dan, ali kada sam na turneji ili snimam film to mi je najbrže i najlakše jer znam da ću sve to istopiti – kaže ona. 

Komentara 8

NA
narcis660
23:30 15.08.2017.

Kod nas bi bila dobra za reklamu stocne hrane KRMA !!!

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
18:25 15.08.2017.

Komentiraju "kilažu" Rihanne??? Što reći onda na tone graha i zelja koje je probavila Rada Borić? :)

ZG
zg223
18:48 15.08.2017.

oce to od 7 gr. koke dnevno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije