Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči utakmica

Reprezentativci se okupili u Zagrebu i pokazali odličan smisao za modu, pažnju su privukli Livaja i Gvardiol

Foto: Kolaž/Pixsell
1/8
08.11.2021.
u 18:07

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se okupila u Zagrebu uoči odlučujućih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Malte i Rusije te pokazali odličan smisao za modu.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se okupila u Zagrebu uoči odlučujućih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Malte i Rusije. 

Kao i obično, reprezentativci su privukli pažnju okupljenih, a izbornik Zlatko Dalić veselo je pozirao s jednom prolaznicom. Domagoj Vida na okupljanje je stigao u društvu supruge Ivane, a ovoga puta nogometaši su pokazali i odličan smisao za modu, no neki su ipak ostali vjerni nešto opuštenijem izdanju, odnosno trenirkama.

08.11.2021., Zagreb - Amadria Park Hotel Capital. Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije za utakmice protiv Malte i Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Mladi nogometaš Borna Sosa kombinirao je sive hlače i zeleni pulover s popularnim 'Yeezy', tenisicama koje je u suradnji s Adidasom dizajnirao popularni reper Kanye West. Joško Gvardiol je pak odabrao jednostavnu bež trenirku koju je upotpunio šiltericom i tenisicama brenda Alexandar McQueen koje posljednjih sezona obožavaju svi ljubitelji mode.

Igrač Hajduka Marko Livaja odabrao je pak jednostavne traperice i zelenu parku s krznom, a pažnju su privukli kofer i neseser poznate francuske modne kuće Louis Vuitton čija je cijena vrtoglavih 22 tisuće kuna (3400 dolara), a sličnu kombinaciju odabrao je i vratar Ivo Grbić.

08.11.2021., Zagreb - Amadria Park Hotel Capital. Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije za utakmice protiv Malte i Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Josip Brekalo koji slovi kao jedan od najzgodnijih reprezentativaca odjenuo je traperice i jednostavnu crnu zimsku jaknu dok su Vida i Lovren odabrali klasične kombinacije. Iako su srca brojnih reprezentativaca zauzeta, ove fotografije zasigurno će oduševiti mnogobrojne obožavateljice, a nogometaši su pokazali kako dobro izgledaju i kada nisu na terenu.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Komentara 5

Avatar kastanjer2
kastanjer2
18:26 08.11.2021.

Ako izgube od Malte i Rusije neka se bave modom.

PU
Pukovnik
08:46 09.11.2021.

Gdje je onaj sastav iz 1998. Ovo više izgleda kao plesna skupina.

BO
boris48astrid
18:43 08.11.2021.

kaj se mene dotikavlje mogu se oblačit i na Jakuševcu roba ajnc A kvaliteta Turska radi ko KINA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije