Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob "kolega"

Rene oštro poručio Ridjanu:'Da nema mene, ne bi imao kome već dva puta biti zamjena'

Foto: Facebook
1/6
30.06.2019.
u 18:30

Nakon što je Rene Bitorajac najavio da napušta voditeljsko mjesto u showu "Supertalent", uskoro je stigla vijest da ga mijenja HRT-ov voditelj Frano Ridjan koji je u nedavnom intervjuu imao izjavu koja je jako zasmetala bivšeg voditelja Nove TV.

Nakon zajedničkog intervjua kojeg su dali Igor Mešin i Frano Ridjan uoči nove sezone Supertalenta, bivši voditelj Rene Bitorajac osvrnuo se na Ridjanove izjave te mu uz oštar ton zamjerio mnogo toga.

Podsjetimo, nakon šest sezona "Supertalenta" na Novoj TV gdje se po mnogima 'izbrusio' kao omiljeni TV voditelj, Rene Bitorajac je odlučio ne produžiti suradnju sa spomenutom kućom te se fokusirati na druge projekte, pisala je Gloria. Prokomentirao je i odnos sa suvoditeljem "Supertalenta" i dobrim kolegom sa seta i pozornice - Igorom Mešinom.  

- S Igorom Mešinom ipak ostajem partner na kazališnim daskama u predstavi "Idemo uživo", tako da si nećemo faliti - otkrio je Rene.

Njegovu objavu upućenu Frani Ridjanu prenosimo u cijelosti.

"E pa stari moj, evo ti samo nekoliko razloga zašto to ne samo da nije lijepo od tebe, već je i zločesto. 

1. Da ti nije glumca voditelja (za početak mene), ne bi ti imao kome već dva puta biti zamjena, i to na dva showa koji su kruna tvoje "karijere". Volim Hrvatsku (HRT) i Supertalent. 

2. Bez obzira što u zajedničkom intervjuu kažeš da je Mešin 1 od rijetkih glumaca kojima ne bi ZABRANIO vođenje, i on je glumac pa mu pljuješ po cehu. 

3. Nećemo se lagati da si na svojoj bivšoj televiziji mogao samo sanjati da postaneš Tarik Filipović, ups, opet glumac voditelj. Eto, želim ti više sreće nego kad si me mijenjao prvi put, jer je to trajalo samo jednu sezonu pa su brzo ponovo zvali nazad mene i Navojca, ups, opet glumce!!! Sad sam ja malo zločest, ali oprostit ćeš mi jer je istina. 

Vjerujem i kako ti je zapelo za oko i koliko je glumaca (svih troje), ostalo u natjecanju showa Zvijezde pjevaju kada si ti već ispao, pa u potpunosti mogu razumjeti tvoju frustraciju. Probaj to potisnuti i radi svoj posao novinara voditelja što bolje znaš ali ne "zabranjuj" glumcima voditeljima to isto. Ti si vjerojatno samo izrazio svoje mišljenje s kojim se očito PR služba Nove tv koja je to autorizirala, na moje čuđenje očito slaže. Reći ćeš da se to tako kaže, ali tako se kaže u kafiću i tako se kaže kad si puno veća faca. Vjerojatno je to euforija prouzročena prelaskom u novu kuću, u kojoj ćeš bez sumnje imati bolji tretman nego na starom mjestu a i više prijatelja ako nećeš zabranjivati. Do tada, nadam se da i ja, i Tarik Filipović, i braća Navojec, i Enis Bešlagić, i Doris Pinčić Rogoznica i ostali glumci voditelji uz tvoj blagoslov možemo nastaviti raditi", napisao je Rene.

Foto: Facebook Beki Routledge

Frano Ridjan još uvijek nije reagirao na upućene izjave.

Komentara 12

SA
samograd
20:01 30.06.2019.

Super da nema ovog lošeg glumca da davi foramana na silu. Rene je ko Steven Seagal uvijek isti, kad glumi kad daje intervju, kad loče po gradu bez kreacije, vjerovatno ga netko ugurao na akademiju. Kako se on voli sprdavatiti "di si bio 91-ve". Sad, njega treba pitati "di si bio nakon što su te otkantali sa NOVE TV"?

CR
croban1111
20:01 30.06.2019.

Taj Rene mi je antipatičan do bola.Sve neko prenemaganje kod njega.

Avatar zda
zda
20:17 30.06.2019.

Još kad za njihaaaa Riđana napišu da je jedan od "omiljenih" likova.....WTF??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije