Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Renata Sopek zbog ozljede palca odustaje od Atenskog maratona?

Renata Sopek EKran 3
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
1/5
14.10.2010.
u 19:47

– Ne budem li mogla trčati maraton, izabrat će neku kraću dionicu – kaže Renata koja se raduje novoj prilici da iskuša vlastite granice. Sretna je i što će moći kušati glasovite specijalitete grčke kuhinje.

Voditeljica i trenerica fitnessa Renata Sopek za dva tjedna otputovat će u Atenu u kojoj će se održati tradicionalni Atenski maraton kojim će se obilježiti 2500 godina od povijesne bitke kod Maratona. Iako se Renata još od svibnja pripremala za utrku koja bi bila dosad najveći tjelesni izazov za lijepu sportašicu, njezino sudjelovanje u maratonu upitno je jer je nedavno slomila palčanu kost te ne smije previše opterećivati ozlijeđenu nogu.

– Ne budem li mogla trčati maraton, izabrat će neku kraću dionicu – kaže Renata koja se raduje novoj prilici da iskuša vlastite granice. Sretna je i što će moći kušati i glasovite specijalitete grčke kuhinje.

Ključne riječi

Komentara 6

HU
hudyboy
20:01 14.10.2010.

Sportašicu!? Znači snimiš dva tri faking dvd-a i kod nas si odmah sportaš, a ne sisata fufa. Hebote ja mislio da treba vježbat možda i završiti neki faks ili barem brzi tečaj da se možež zvat trenerom, ali očito jee u hrvatskoj dosta par puta poskočiti sa sisama na dvd-u i eto ti titule

Avatar Idler 3
Idler 3
22:04 14.10.2010.

Ona trčat maraton ??? Ne znam jel ovo neka šala, naručeni PP il samo priča kao i oko Bandića koji svako jutro istrči nekih 57 kilometara pa onda ide \"delat, delat\".

LA
lacković
00:50 15.10.2010.

renata, pogledaj si slike iz vremena kad si bila miss autokluba i upucaj na što sad ličiš sa tom plastikom u čvaljama, faci i sisama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije