Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog stihova nirvane

Remi: 'Vjekoslava Huljić ženama je naudila više nego šovinisti'

'22.07.2012., Zagreb - Mirela Priselac Remi, pjevacica grupe Elemental. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
27.03.2013.
u 17:09

Nikad nisam mislila da ću reagirati na ovakav treš, ali negdje čovjek mora podvući crtu. Zbilja je vrijeme da prestane zaglupljivanje

Jelena Rozga pohvalila se novom pjesmom "Nirvana" i obožavatelje obavijestila da je spot za novu pjesmu potpuno drukčiji od svih koje je dosad snimala. Uslijedili su mnogi komentari, kritike, ali i pohvale na novu Rozginu pjesmu. Nije ostala bez komentara i pjevačica grupe Elemental Mirela Priselac Remi koja je svoje mišljenje objavila preko statusa na Facebooku. Pročitajte što je napisala, a što je dosad "lajkalo" više od 1500 osoba:

Mislim da je Vjekoslava Huljić hrvatskoj ženi naudila više nego svi hrvatski šovinisti zajedno. Nalijepila joj je da se realizira isključivo kroz brak, majčinstvo, da dopušta da je gaze i emocionalno zlostavljaju... A sad kroz ovu sirotu Rozgu poziva muškarca da dođe po ženu "ko slavljenik po tortu"... Ma daaaaj, molim te! Nikad nisam mislila da ću reagirati na ovakav treš, ali negdje čovjek mora podvući crtu. Zbilja je vrijeme da prestane zaglupljivanje. Žene, ispljuskala bih vas. A Vjekoslavi ustavno oduzela pravo na slobodan govor.

Otkad je na YouTubeu objavljen i službeni spot pjesme, u samo 24 sata pregledan je gotovo 120 tisuća puta. Mi vam donosimo i riječi pjesme na koje je reagirala Remi, a vi procijenite sami.

Nirvana, opušteno čekam te sama ovu noć.

Nirvana, isto mjesto, ista budala kad ćeš doć? 

Ma uđi ko pobjednik na svoje i uzmi što je tvoje, s dozvolom.

Pa dođi ko slavljenik na tortu i uzmi mi ljepotu, napokon.

Voliš li me ono stvarno il me mučiš namjerno?

Refren

Na glasu ko žena od afera ustvari tvoja cijela, odavno.

Polako me nosi atmosfera i jedno u dva tijela da budemo.

Voliš li me ono stvarno il me mučiš namjerno?

Pa uđi ko pobjednik na svoje i uzmi što je tvoje, s dozvolom. Ma dođi ko slavljenik na tortu  i uzmi mi ljepotu, napokon.

Nirvana...

Na glasu ko žena od afera ustvari tvoja cijela, odavno.

Pa dođi ko slavljenik na tortu  i uzmi mi ljepotu, napokon.

Nirvana...

>>Ivana Banfić i Jelena Rozga: Kojoj bolje stoji bijela elegancija?

>>Jelena Rozga o novom imidžu: Seksepil ili imate ili ga nemate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije