Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burn Residency

Rekordni broj prijavljenih glazbenih mixeva u utrci za 100.000 eura

Burn Residency
Foto: Promo
1/6
21.02.2014.
u 13:00

Prošlogodišnja pobjednica ovog natječaja za Hrvatsku, Marina Karamarko aka Miss Soulfly, nakon briljantno odrađene rezidencije na Ibizi prošlo ljeto, bukirana je i za sezonu 2014. popularnog kluba Sankeys na najpoznatijem party otoku na svijetu.

Međunarodno poznati glazbeni projekt burn Residency i ove godine pruža jedinstvenu priliku mladim, talentiranim DJ – evima u Hrvatskoj: da otkriju što znači biti svjetska DJ superzvijezda i ostvare svoje snove.

Svi domaći DJ-evi imaju priliku prijaviti svoj originalni glazbeni mix na facebook stranici Burn Energy Drink sve do 15. ožujka ove godine. Zanimljivo je da je Hrvatska u prvih dvadeset dana imala do sada rekordan broj prijava u čemu prednjači nad svim zemaljama u širem okruženju. Sa više od 80 prijavljenih DJ-eva, Hrvatska je još jednom pokazala da stremi samom vrhu elektronske glazbene scene u Europi, ali i šire.

Prošlogodišnja pobjednica ovog natječaja za Hrvatsku, Marina Karamarko aka Miss Soulfly, nakon briljantno odrađene rezidencije na Ibizi prošlo ljeto, bukirana je i za sezonu 2014. popularnog kluba Sankeys na najpoznatijem party otoku na svijetu.

Foto: Promo

Miss Soulfly na Ibizu ove godine seli u lipnju gdje je očekuje 19 gaža u jednoj od najkvalitetnijih klupskih licenci na svijetu. Ekskluzivno za Sankeys, Marina ove godine svira i na otvorenju njihova kluba u Londonu, 15. ožujka, na party-u za kojeg su karte i prije otvorenja sasvim rasprodane, a nakon tog nastupa će kao svoju adresu na kratko upisati i SAD gdje do sredine travnja održava turneju koju započinje party-em u New York-u.

Burn Residency program ovih je dana otkrio i dva noviteta koja će sigurno zaintrigirati mnoge koje se još nisu prijavili na ovaj DJ natječaj. Naime, ove će godine finaliste natječaja na Ibizi DJ biznisu podučavati dva prava pionira elektronske glazbe – Carl Cox i Pete Tong.

Foto: Promo

Oni će natjecateljima u bootcamp-u pomoći u brušenju svih potrebnih DJ vještina kako bi slijedili njihov primjer i postali prave DJ zvijezde.

Rad mentora sa natjecateljima te njihov napredak i glazbu koju zajedno stvaraju, moći će pratiti svi zainteresirani putem burn Residency aplikacije na facebook profilu Burn Energy Drink.

>>Postani DJ na Ibizi i osvoji ugovor vrijedan 100.000 eura!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije