Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ga se?

Rekorder u 'Životu na vagi' izgubio je gotovo 90 kg, a danas više ovako ne izgleda

Alen Abramović
Foto: RTL
1/17
20.11.2023.
u 08:00

Alen Abramović nije posustao ni nakon izlaska iz showa te je nastavio sa zdravim navikama i tjelovježbom i postao je inspiracija mnogima koji vode borbu s viškom kilograma te svojim primjerom i iskustvom motivira druge da pobjede u ovoj borbi

U trećoj sezoni showa "Život na vagi" pobjedu je odnio Alen Abramović koji je u show ušao s više od 180 kilograma. Nakon završetka showa, u kojem je odnio glavnu nagradu, imao je 86,4 kilograma manje. U šestoj sezoni koja je završila prošlog prosinca pobjednik je bio Josip Čapo koji je izgubio u showu 45,5 posto tjelesne mase, odnosno čak 78,3 kilograma. Iako je ostvario izvanredan rezultat, i dalje je Alen na tronu svih sezona jer nitko nije ostvario tako dobar rezultat poput njegova.

Alen nije posustao ni nakon izlaska iz showa te je nastavio sa zdravim navikama i tjelovježbom i postao je inspiracija mnogima koji vode borbu s viškom kilograma te svojim primjerom i iskustvom motivira druge da pobjede u ovoj borbi. Da je i dalje u top formi, potvrđuju njegove fotografije na Instagramu, a sada se na toj društvenoj mreži prisjetio svoje pobjede koja je bila prije pet godina. 

VEZANI ČLANCI

"Što ti je život? Proletjelo je", napisao je pored fotografija iz finala na kojima se nalazi s voditeljicom Marijanom Batinić. 

Pohvalio se i fotkom na kojoj je pokazao kako sada izgleda. Snimio je selfie na kojemu je pokazao i bradu. 

Foto: Screenshot

"Ono je bio stari deda look u finalu, ovo je ipak bolje", napisao je na Instagram Storyju.

Na fotografijama je označio i Batinić, a ona mu je odgovorila: "Opa. Ma vidi što mi je zgodan."

Podsjetimo, Abramović je tijekom prijave u popularni show istaknuo da mu je motiv promjena na bolje. "Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine", otkrio je tada. Inače, Zagrepčanin je po zanimanju trgovački putnik, a u emisiju se prijavio s više od 180 kilograma. Nakon završetka showa u kojem je odnio glavnu nagradu, imao je 86,4 kilograma manje. 

GALERIJA Pogledajte kako se promijenio Alen iz ''Života na vagi''

Alen Abramović
1/17

Alen je jednom prilikom otkrio kako mu je bilo nakon izlaska iz showa. 

"Prva polovica godine bila mi je izuzetno teška. Desio se kratki spoj, dočekala me malodušnost i postao sam anksiozan na momente. Ušao sam u godinu kao pobjednik "Života na vagi" i svi su mislili da sam na vrhu svijeta! Istina je bila drukčija, svi oko mene su se veselili, a ja? Ja sam se osjećao kao da je netko izbio životnu radost iz mene. U godinu sam ušao promijenjen, mršaviji za kojih osamdesetak kila, ali mentalni sklop nije slijedio fizičku promjenu istom brzinom. Budio sam se nervozan, rijetko sam se smijao. Pritisci su bili veliki. Nisam prihvaćao taj novi mental koji je došao kao nusprodukt mršavljenja. Isto tako bilo mi je teško prihvatiti da sam nekome uzor i motivacija, bježao sam od te odgovornosti sve dok nisam shvatio da sam privilegiran i da imam moćno oruđe u rukama kojim mogu utjecati da i drugi ljudi promjene svoje živote nabolje. Senzibilac kakav jesam, upijao sam sve te tektonske poremećaje kao spužva, ali u svakodnevnom životu glava je bila kaotična", napisao je Alen.

VIDEO Strašna tragedija na koncertu Taylor Swift: Preminula obožavateljica (23), a njih još 1000 potražilo je pomoć

 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
poluprovokator
11:03 20.11.2023.

Za svaku pohvalu! Disciplina na zavidnom nivou i stvarno mu se isplati. Samo jako!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije