Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
James Cameron

Redatelj Titanica tvrdi da je predvidio sudbinu Titana: Osjetio sam u kostima što se dogodilo

Handprints And Footprints Ceremony Honoring James Cameron And Jon Landau
Foto: John Rasimus/starmaxinc.com
1/7
23.06.2023.
u 11:03

Svih petero putnika poginulo je u katastrofalnoj imploziji podmornice. Cameron je rekao za BBC News da je sve to predvidio nekoliko dana prije nego što je vijest potvrđena.

Redatelj Titanica i stručnjak za podmornice James Cameron rekao je u petak da je predvidio sudbinu podmornice Titan danima prije nego što su pronađeni njezini ostaci.

Svih petero putnika poginulo je u katastrofalnoj imploziji podmornice. Cameron je rekao za BBC  News da je sve to predvidio nekoliko dana prije nego što je vijest potvrđena.

"Osjetio sam u kostima što se dogodilo", rekao je Cameron. "Znao sam da je ta podmornica točno ispod svoje posljednje poznate dubine i položaja. Upravo tamo smo je pronašli", poručio je.

Dodao je da se sve doimalo "kao produljena i košmarna šarada u kojoj ljudi trčkaraju uokolo i govore o zvukovima lupanja, kisiku i svim drugim stvarima".

"Odmah sam nazvao neke svoje kontakte u podmorničkoj zajednici. U roku od otprilike sat vremena doznao sam sljedeće činjenice. Spuštali su se, bili su na 3500 metara i išli su prema 3800 metara dubine. 

VEZANI ČLANCI: 

"Sada, nažalost, imamo još jednu olupinu zbog istih načela neobaziranja na upozorenja", dodao je Cameron. 

Bespilotni podmorski robot, poslan s kanadskog broda, otkrio je olupinu podmornice u četvrtak ujutro na oko 488 metara od pramca stoljetne olupine, četiri kilometara ispod površine, rekao je kontraadmiral američke Obalne straže John Mauger u četvrtak na konferenciji za medije. "Krhotine su u skladu s katastrofalnim gubitkom tlačne komore", rekao je Mauger.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Komentara 6

DU
Deleted user
11:12 23.06.2023.

Osjetio je on u kostima reumu, pa je sada svima reklamira.

SS
sokac sa drave
13:50 23.06.2023.

Cohen---U trenutku ove ljudske tragedije ne bas sirotih turista koji traze izazov u velikim opasnostima(kao i Michael Schumacher na extremnom skijanju) nije bas bitna gramatika jer skoro svi mi u komentarima ne marimo previse o gramatickim greskama.Bitno je da onaj koji cita shvati znacaj onog sto je napisano.

Avatar Cohen
Cohen
11:38 23.06.2023.

Među putnicima nije bilo žena, pa je pogrešno reći "svih petero putnika". Ispravno je "sva petorica".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije