Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav

Razvodi se bivša Big Brother stanarka: 'Muž je našao bogatu curu'

Foto: screenshot/rtl
1/2
18.02.2019.
u 20:49

Bivša stanarka Big Brother kuće Lidija Marić, poznatija kao Ribica,  otkrila je da se razvodi od supruga. Marko joj, kaže, nije mogao oprostiti sudjelovanje u showu.

Osebujna Lidija Marić, poznata i pod nadimkom Ribica, proslavila se svojim sudjelovanjem u protekloj sezoni Big Brothera. Gotovo godinu dana nakon završetka devete sezone showa Ribica je otkrila da je njezinom braku došao kraj.

Naime, Lidija je u show ušla kao udana žena, a o svom ulasku u kuću nije obavijestila svog supruga koji je tada živio i radio u Njemačkoj. Suprug Marko Marić to joj nikako nije mogao oprostiti, a nakon što se vratio u Hrvatsku i ugledao Lidiju na televiziji, kaže, umalo je doživio infarkt. 

- Muž je našao bogatu curu. Rastavljena je i majka troje djece - izjavila je Ribica za 24 sata i dodala da mužu ništa ne zamjera. 

- Nek’ mu je sa srećom. Ja imam svoju djecu i o njima se brinem - dodala je bivša BB stanarka. 

Život nakon showa u potpunosti joj se promijenio. Iako ističe da se sada svi žele družiti s njom ona o novoj vezi trenutno ne razmišlja. Posvećena je novom poslu, a priznaje i da jedva čeka novu priliku da se ponovno okuša u nekom reality formatu.Čini se da joj život pod svjetlima reflektora itekako godi. 

Foto: Facebook/RTL
Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
20:53 18.02.2019.

mješavina gabora i kokoši....

Avatar jest
jest
21:15 18.02.2019.

A razvod jedne nebitne kokoši je važniji od očajnog stanja u državi iz koje odlazi sve više mladih ljudi???? Bože mili u šta su se pretvorili naši mediji!!!

Avatar Tito
Tito
22:04 18.02.2019.

Baš me zanima ova vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije