Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ove subote

RAW: Novi klupski program u Mikseru dovodi poznatog DJ TLR-a

DJ TLR
Foto: Promo
1/2
08.01.2014.
u 20:16

U svježe otvorenom klubu Mikser na Donjim Sveticama 11. siječnja premijerno započinje novi klupski program R.A.W.

U svježe otvorenom klubu Mikser na zagrebačkim Donjim Sveticama 11. siječnja premijerno započinje novi klupski program R.A.W.

Domaćini R.A.W.-a, dobro znani zagrebački DJ-i Basta i Jakov Kolbas, kroz pomno odabrana domaća i strana gostovanja promovirat će njima najdraže glazbene pravce, protkane beskompromisnim i sirovim beatovima. Interesi im pokrivaju cijeli spektar suvremenih plesnih žanrova, pritom birajući samo vrh produkcije.

Prvo izdanje uzbudljivim setom krstit će DJ TLR, osnivač i šef Crème Organization labela i jedan od ključnih igrača nizozemskog podzemlja, čiji setovi uključuju i breakbeat, jungle, rani techno i house, čak i hip hop. Jeroen van der Star aka TLR jedan je od ključnih igrača na suvremenoj sceni plesne glazbe, a karijeru je otvorio još u 80-tima, vrteći rani hip hop i electro-funk.

Basta (R.A.W., Program, Protokol) stari je igrač na Bass sceni. Za sobom ima nastupe na brdo vrućih festova, kao što su Seasplash, Soundwave, Exit, a već je četiri puta vrtio na Outlooku, trenutno najjačoj Bass svetkovini. Osnivač je i rezident izvrsnog elektronskog programa Protokol, te Bass programa imenom Program, koji svoju inkarnaciju ima i na Radiju 808. Gramofone je dijelio s LTJ Bukemom & MC Conradom, Coldcutom, Modeselektorom, Martynom, Deadbeatom i brojnim drugim udarnim imenima. Selekciju prilagođava okruženju i publici, a voli sve što vole mladi pod uvjetom da mladi vole što i on.

Jakov Kolbas (R.A.W., Protokol) DJ, producent i strastveni kolekcionar ploča, a setove gradi dubokim zvukom pod utjecajem m50/Area, Delta Funktionen i DJ TLR-a. Proteklu je godinu obilježio kao resident DJ svakog pravog aftera u gradu, a istinski znalci scene ganjaju svaki njegov nastup u Mastersu, Das Hausu i Grey Roomu. Njegov je stil vibrant deep house sa izletima u jakbeat i dublji, melodični techno.

Zato, lijepo se uredite, odaberite plesne figure koje čuvate za posebne prilike i započnite godinu u R.A.W. stilu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije