Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek je sumnjao u kushnera

Raskol u obitelji Trump? Ivanka i suprug sve manje vremena provode s Donaldom, a bili su mu najbliži

Foto: profimedia
1/14
04.07.2021.
u 16:05

Ivanka i njezin suprug Jared Kushner odlučili su se udaljiti od politike. Ivanka navodno želi jednostavniji život za svoju obitelj, tvrde izvori bliski obitelji.

Čini se da u obitelji Trump nije sve bajno nakon što je 45. američki predsjednik izgubio izbore. Naime, njegovi najbliži suradnici, kći Ivanka i njezin suprug Jared Kushner odlučili su se udaljiti od politike. Ivanka navodno želi jednostavniji život za svoju obitelj, tvrde izvori bliski obitelji. 

Navodno se ne stignu ni privatno družiiti zbog udaljenosti, jer Ivanaka ni Jared nisu bili na eventima koje inače obilaze u ljeto i proljeće. 

Kushner, jedan od najznačajnijih članova Trumpovog kabineta počeo je sve manje vremena provoditi s Donaldom. Zasmetalo mu je, navodno, pšto Trump ne prestaje razmišljati o izborima 2020

- Jared se počeo ponašati kao roditelj koji sve manje i manje vremena provodi sa svojim djetetom kojeg treba priviknuti na ostanak u vrtiću - tvrdi dobroupućeni izvor. 

Trump sada ima novi krug savjetnika, koji se konstantno mijenja. Problem su i međuljudski odnosi jer Donald brzo ostaje bez prijatelja. 

- Zapravo je uvijek sumnjao u Kushnera - otkriva izvor.  

Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
16:54 04.07.2021.

Kushner je bio izraelski "trojanski konj" u Bijeloj kući. Zahvaljujući njegovom djelovanju (manipuliranju Trumpom) su Amerikanci priznali (a potom još i par drugih država) Jeruzalem za glavni grad Izraela...

Avatar Graničar
Graničar
16:46 04.07.2021.

Svi znamo koji je problem s rođom Kushnerom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije