Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko finale

Rafaeli iz "Top modela" gatara poručila kako će ona pobijediti

Top model
24.11.2010.
u 17:00

Tri finalistice iz showa "Top model" u nedjelju će saznati koja od njih je pobjednica. Dotad cure uživaju u šetnjama metropolom i druženju sa obožavateljima

Do konačne odluke o pobjednici showa "Top model" ostala su još samo četiri dana, a finalistice Rafaela Franić, Nikolin Jurković i Andrea Katkić vrijeme do odluke provode u bezbrižnim šetnjama metropolom. Današnje prijepodne lijepa je trojka provela na Cvjetnom trgu gdje su se počastile vrućim kestenjem. Vesele djevojke zaustavilo je nekoliko obožavatelja među kojima je bila i jedna gatara koja je navodno otkrila Rafaeli kako će upravo ona biti pobjednica showa.

Komentara 3

AR
ARIDAN
01:30 25.11.2010.

Vidim korekciju na Nikolininim zubima - lijepo, ali nekorektno prems ostalim finalisticama. Što ju ne stave i u finale onakvu kako se prijavila. Korekcija da, ali nakon showa. Možda bi i ostale djevojke nešto trebale popraviti na sebi pa to ne čine dok je show u tijeku. Čini mi se veliko favoriziranje ove anoreksične curice. Moj favorit je definitivno Rafaela. Ima moj glas!

Avatar Nazareth
Nazareth
08:36 25.11.2010.

Rafaela ostavi se gatare.....Imas i moj glas!

RO
ronin
13:12 25.11.2010.

a, gatara je to čula u prošloj emisiji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije