Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplavili joj prsti

Rada Vasić iz 'Big Brothera' nije dobro! 'Liječnici kažu da imam nešto na plućima'

Foto: TikTok
1/6
03.04.2024.
u 19:45

Rada Vasić javila se na društvenoj mreži Tik Tok i objasnila da su joj liječnici rekli da ima nešto na plućima...

Bivša natjecateljica regionalnog showa "Big Brother", koji se emitirao 2015. godine, Rada Vasić već je ranije otkrila da boluje od raka dojke, a sada se nakon nekog vremena ponovno javila i to preko uživo prijenosa na društvenoj mreži TikTok. Otkrila je pratiteljima da se ne osjeća dobro te da liječnici sumnjaju da ima nešto na plućima. 

- Nije dobro, ne osjećam se dobro, stvarno. To što sam imala na dojci se istopilo skroz od terapija, ali sada liječnici kažu da imam nešto na plućima, neke ciste. Idem sutra da mi vade uzorak, da ispitaju - kazala je Rada te dodala da se već danima ne osjeća dobro te da su joj se po tijelu pojavila modrice. Liječnici su joj također rekli da postoji mogućnost da joj otpadnu nokti. - Plavi su mi prsti, rekli su mi da mi mogu otpasti i nokti. Plava sam i po vratu. Nije dobro, ništa mi nije jasno, da se poslije silnih terapija ne osjećam dobro - rekla je Rada Vasić. 

I njezin suprug Rade, s kojim je bila u ‘Big Brother‘ kući, također je lošijeg zdravstvenog stanja. Otkazali su mu bubrezi pa mora na dijalizu. - Nismo skroz dobro, ali da se ne žalimo - otkrila je ranije Rada Vasić, a koja se uvijek trudi biti vjetar u leđa svome suprugu Radi. Njihova djeca Mika i Giba, koji su danas Ana i Ivana, žive u Njemačkoj, a Rada je ranije otkrila da je sa suprugom financijski pomogla djeci da promjene spol. Ivana je u sretnom braku s Nijemcem, dok je Ana u vezi.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/5

 

- Zahvaljujem se sestrama onkologije Prokuplje na velikoj pažnji i ljubaznosti - napisala je Rada uz fotografiju kako leži na bolničkom krevetu. Rade se za srpske medije pak prisjetio kako su počeli njegovi zdravstveni problemi. – Dogodilo se to 18. veljače između jedan i dva ujutro. Osjećao sam jake bolove u prsima i osjećao sam kao da sam se već počeo nadimati. Probudio sam Radu, a kada me je ugledala, samo je uzviknula: "Ma, što ti je?" Kažem joj: "Idi spavaj, vidjet ćemo sutra.".  Supruga ga je potom prekinula: – Bez obzira na sve, nije htio ništa dok nisam počela plakati...

– Odmah je pozvala hitnu pomoć, a oni su iz Prokuplja stigli za samo 10 minuta, nikad brže. Odmah su mi rekli da trebam ići u bolnicu, a čim sam došao, izvadili su mi krv i urin, nakon čega je doktor došao i rekao: "Ma brate, gadno je, otkazala su ti oba bubrega." Liječnik mi je tada rekao: “Vasiću, potpiši ovdje da te stavimo na dijalizu”. Kažem kako nema dijalize, da ću radije umrijeti nego da mi je idu stavljati. Cijeli dan me uvjeravala, govorila da imam djecu i unuke. Malo sam razmislio i rekao: "Daj da potpišem." Potpišem, odvezu me u Niš, stave mi ovo i odmah nakon prve dijalize bilo mi je bolje – ispričao je, a Rada je dodala da je imao i problem s krvnim ugruškom koji pojavio u jednoj nozi.

 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije