Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Keith Urban zaplakao

Queen Latifah na Grammyjima vjenčala 33 heteroseksualna i homoseksualna para

grammy
Foto: Screenshot
1/2
27.01.2014.
u 14:43

Jedan od najneobičnijih trenutaka dodjele Grammyja bilo je vjenčanje čak 33 para – istospolna i heteroseksualna

Jedan od najneobičnijih trenutaka dodjele Grammyja bilo je vjenčanje čak 33 para – istospolna i heteroseksualna. Vjenčala ih je Queen Latifah, a glazbenom izvedbom svečanost su uveličali Macklemore, Madonna i Mary Lambert. Počeo je Macklemore, pridružila im se Mary Lambert, a potom i Madonna.

Otpjevali su "Open Your Hart", a parovi su se vjenčali. Grupno vjenčanje izazvalo je veliku podršku publike, koja ih je pozdravila ovacijama, a Keith Urban čak je i zasuzio.

>>Zbunjena Lorde dobila dva Grammyja i zahvalila konkurenciji

Komentara 1

MA
maxxxx
14:58 27.01.2014.

potvrda da nam referendum vrijedi svake lipe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije