Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dizajnerski komadi

Putuje sa stilom! Sonja Kovač otkrila novu lokaciju, pažnju ukrala modna kombinacija čija je cijena preko 16.000 kuna

Foto: Instagram
1/18
19.08.2022.
u 07:00

Sonja je sada objavila nekoliko fotografija nastalih u zagrebačkoj zračnoj luci te pokazala kako putuje sa stilom. Kovač je poznata kao velika ljubiteljica mode te s pratiteljima na Instagramu često dijeli svoje ''dizajnerske ulove''. Tako je bilo i prije odlaska u Barcelonu pa je za društvene mreže snimila video i otkrila što je sve kupila za prije putovanja.

Influencerica Sonja Kovač (38) neko je vrijeme uživala na našoj obali, a potom je nizom fotografija nastalih prijašnjih godina otkrila kako putuje u katalonsku prijestolnicu Barcelonu.

Sonja je sada objavila nekoliko fotografija nastalih u zagrebačkoj zračnoj luci te pokazala kako putuje sa stilom. Kovač je poznata kao velika ljubiteljica mode te s pratiteljima na Instagramu često dijeli svoje ''dizajnerske ulove''. Tako je bilo i prije odlaska u Barcelonu pa je za društvene mreže snimila video i otkrila što je sve kupila za prije putovanja. Također, influencerica je za putovanje odabrala upečatljivu kombinaciju i brojne dizajnerske komade.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Odabrala je tajice brenda Mugler koje obožavaju brojne svjetske zvijezde, a sličan model je nedavno za nastup odjenula i pjevačica Severina. Model sa žutim detaljima čija je cijena 290 eura odnosno oko 2180 kuna kombinirala s topićem francuskog dizajnera Jacquemus koji je trenutno nedostupan online, a čija je cijena 77 eura odnosno oko 580 kuna. Kombinaciju je upotpunila pletenom torbom marke Loewe koju također obožavaju ljubiteljice mode, a čija je cijena 380 eura odnosno 2850 kuna, Balenciaga tenisica koje stoje oko 7300 kuna (995 dolara) i Gucci šiltericom čija je cijena 3400 kuna odnosno 460 dolara.

-Putujte sa stilom! Tko još putuje ovako ako znate tagirajte ga!- napisala je Sonja uz objavu te zaradila brojne komplimente pratitelja.
''Sretan put'', ''Lutkice'', ''Kako si zgodna'', ''Lijepa'', ''Top'', ''Mugler uvijek može'', ''Predivna'', ''Wow'', ''Ljepoto'', pisali su pratitelji 

Inače, Sonja je strastvena ljubiteljica putovanja, a na jednom od njih se i zaručila. Njezin dugogodišnji partner Goran sudbonosno pitanje upitao ju je u ožujku kada su putovanjem na Maldive proslavili desetu godišnjicu veze. Influencerica je sa svojim pratiteljima podijelila sve što se događalo na njihovom odmoru, a među objavama je i video u kojem ju je Goran zaprosio. Iznenađena Sonja u tom je trenutku pripremala jedan drugi video za društvene mreže. Dok je snimala Goran je kleknuo, zatim se ona okrenula te ostala šokirana. 

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Ključne riječi

Komentara 3

JA
JanezIQ45
10:47 21.08.2022.

Zaista se pitam dali nazovi novinaru nije neugodno ovakvo nešto objaviti.

HU
Humbleandhonest
11:37 20.08.2022.

Za prije putovanja! Svašta. Ko je ova i čemu služi ovaj članak?

NN
novo nenormalni
07:57 19.08.2022.

koja godina je stilo? jeli dizel??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije