Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budući otac

Šalković postao alergičan na roditeljske savjete: 'Manite me se!'

vlaška posla, ana gruica
Foto: PR FOTO
1/7
29.04.2015.
u 11:48

U ovoj pretporođajnoj fazi Hrvoje i Ana često se susreću s roditeljskim savjetima koji buduće roditelje poprilično zamaraju

Putopisac Hrvoje Šalković uskoro će osjetiti čari roditeljstva. Njegova partnerica Ana Gruica kraljem ljeta na svijet bi trebala donijeti njihovo prvo dijete.

S obzirom na to da ih svega nekoliko mjeseci dijeli od dolaska prinove budući roditelji često su izloženi savjetima okoline koji nerviraju Šalkovića. Svim dušobrižnicima obratio se putem svog Facebooka i poručio im da ga ostave na miru.

– Uskoro će mi žena roditi, pa su mi super ovi koji me uz zlobni smiješak plaše – noćima nećeš spavati, noćima nećeš spavati, noćima nećeš spavati... Pa bebem ti sve, 10.000 noći nisam spavao zbog cuge, šanka i muzike, pa mogu još 500 noći ne spavati zbog vlastitog djeteta. Manite me se, ljudi, ako je vama bilo teško, meni nije, nikada ništa u životu. Uprava postala alergična na savjete – poručio je Šalković svojim savjetodavcima.

 

Uskoro će mi žena roditi, pa su mi super ovi koji me uz zlobni smiješak plaše - noćima nećeš spavati, noćima nećeš...

Posted by Shale Hrvoje Salkovic on 28. travanj 2015

>>Ana Gruica: Moj Hrvoje navija da nam djeca budu intelektualci, a ja bih da su sportaši

>>Ana Gruica i Hrvoje Šalković čekaju bebu!

Komentara 3

HU
humperlein
12:02 29.04.2015.

i to bu trajalo dok beba ne zaplače je skorojević

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:51 29.04.2015.

rekao j "manite me se?" Po tome bi bio srbin, posto je to toliko tipicno srbijanska uzrecica. No s druge strane, po prezimenu je bosanac-musliman. Kaj je i tko je taj covjek na kraju?

Avatar Honduras
Honduras
14:55 29.04.2015.

informacija za pametnog šalkovića - 10.000 noći je preko 27 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije