Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni par

Putevi su im se razlišli, ali sudbina je opet spojila Albinu i ovog nogometaša

Foto: instagram
1/5
15.02.2021.
u 15:08

Albina Grčić (22) u vezi je s Ivanom Ćalušićem (21) koji igra u Hajduku i jedno drugom su velika podrška.

Simpatije i srca publike naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić definitivno je osvojila nastupom na Dori, a prije dvije godine srce ove talentirane 22-godišnjakinje iz Splita osvojio je godinu dana mlađi nogometaš Ivan Ćalušić koji igra u drugoj momčadi Hajduka. 

Kada se Albina javnosti predstavila u prošloj sezoni glazbenog showa "The Voice Hrvatska", Ivan je bio uz nju kad god bi mu to nogometne obveze dopuštale, a ako nije mogao biti u publici u HRT-ovu studiju, onda je svoju odabranicu bodrio zajedno s cijelom svojom nogometnom momčadi što dokazuje i jedna snimka koju je Albina objavila na svojim društvenim mrežama.
- Najveća podrška su mi obitelj i dečko. Oni su mi dodatni poticaj i vjetar u leđa, jako su ponosni na mene i ne dopuštaju mi da klonem i da mi popusti vjera u samu sebe - rekla je Albina kad je sudjelovala u "The Voiceu".  Zanimljiva je i priča koja se krije iza ljubavi ovog para jer njihovo poznanstvo seže u najranije djetinjstvo i njihove obitelji prijateljski su vezane, a to prijateljstvo prije dvije godine preraslo je u ljubavni odnos, koji je iz dana u dan sve čvršći i jedno drugome su najveća podrška. Prije godinu dana Albina je raznježila sve kolaž-fotografijom na kojoj su ona i Ivan kao trogodišnjaci i fotografijom koja je snimljena na istoj lokaciji gotovo dva desetljeća kasnije. U opisu je otkrila kako su se upoznali i što im je na neko vrijeme razdvojilo puteve.

"Da, to smo mi. Lijevo s tri godine, a sad guramo 20. I da, to je isto misto: Hajdukovi sponzori su nam poremetili planove, ali poanta je tu. Rijetki nađu rijetke. Mi smo se našli još kao mali balavci koji su pratili braću loveći se po tribinama pomoćnih terena. Putevi su nam se nekako razišli, ali sudbina nas je opet spojila. I kako onda čovik da ne viruje u neke stvari?! Love you", otkrila je Albina pozadinu njihove ljubavne priče. Baš kao što je Ivan pružao potporu svojoj djevojci tijekom njezina glazbenog uspona, tako je i Albina vatrena navijačica i, kad god može, s tribina prati Ivanove nogometne uspjehe.

- Znamo se još otkako smo bili djeca, njegov i moj brat igrali su nogomet u juniorima Hajduka. No putevi su nam se razišli i spojili prije dvije godine i od tada smo zajedno. Jako je talentiran u nogometu, to vam iz prve ruke tvrdim, jer ga pratim na svim utakmicama. Veliko je bogatstvo imati takvu osobu pored sebe, jedno drugo podržavamo u svojim karijerama, razmjenjujemo iskustva, savjetujemo se... I sama sam nogometno potkovana, obožavam pratiti našu reprezentaciju i ići na dečkove utakmice. Nije da glumim curu nogometaša, stvarno nisam taj đir, nego mi je baš gušt ići na njegove utakmice - kazala je Albina ovo ljeto za Slobodnu. Ivan svoje društvene mreže drži zaključanima i ne govori toliko u javnosti o svom privatnom životu, a u jednom od rijetkih intervjua koje je dao za medije otkrio je kako voli igrati PlayStation, da navija za Liverpool te da mu je idol Steven Gerrard, ali i da slobodno vrijeme najradije provodi u društvu svoje djevojke.  Oni koji ih poznaju kažu kako su doista idealan par jer savršeno nadopunjuju, a jedno drugo uvijek podržavaju u svim idejama i planovima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije