Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predomislio se

Pukao mu film: Duško Tošić podnio zahtjev za razvod od Karleuše!

Foto: Instagram
1/4
11.04.2019.
u 12:36

Prema pisanju srpskih medija, Tošić je Karleuši papire uručio samo dva dana prije smrti njezine majke Divne

Nogometaš Duško Tošić podnio je zahtjev za razvod od Jelene Karleuše, prenosi Kurir. Prema pisanju srpskih medija, Tošić je Karleuši papire uručio samo dva dana prije smrti njezine majke Divne. 

Upravo je bolest i tragičan odlazak njezine majke spriječio Tošića da se razvede. Srpski mediji prenose i da je nogometaš bio spreman supruzi oprostiti nevjeru i dati novu šansu, no predomislio se zbog poruka koje je njegova supruga razmjenjivala s nogometašem.


 

– Odavno nema ljubavi tu. Odavno. A ja volim tebe. S njim sam zbog djece, javnosti, navike. Ali okej, polako. Samo polako, molim te. Napravit će on grešku u koracima. On mora biti kriv, ne ja. Zbog suda i svega. Molim te, polako – stoji u jednoj od poruka koje je Jelena navodno napisala.

Izvor za kurir tvrdi da je Tošiću pukao film nakon što je pročitao tu prepisku. Odmah nakon toga pozvao je odvjetnika koji mu je savjetovao da Jeleni ponudi sporazumni razvod braka, što je Duško prihvatio jer su mu u cijeloj priči najvažnija djeca.

Pogledajte koji su razvodi poznatih šokirali javnost:

Ključne riječi

Komentara 10

DA
dalke
13:35 11.04.2019.

Onaj tko se u ovim člancima naziva novinarom neka se pogleda u ogledalo i pljune u ono što vidi.

DU
Deleted user
15:25 11.04.2019.

Jao nama, ma šta to velite? Na sav stres još i briga za njih.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
12:53 11.04.2019.

e, moj Duško... kasno ti došlo iz donje glave u gornju. Takva ženska se, naprosto, ne uzima za suprugu!!! S takvom se pokažeš, da ti malo "naraste cijena", onda se takva ženska "odradi", jedan, dva, ili sedamnaest puta, a onda oženiš neku finu, skromnu i normalnu curu. Nadam se da si se sada opametio. Ovo isto čeka i Domagoja Vidu, prije ili kasnije, jer je oženio jednu sličnu ovoj tvojoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije