Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
„Lepa Brena project“

Publiku ipak najviše zanima kada će u Kerempuh doći Lepa Brena

Prva u nizu predstava "Lepa Brena Project" održana u Satiričkom kazalištu Kerempuh
Foto: ARHIVA KEREMUH
1/3
06.03.2023.
u 23:21

Nakon što je postala veliki hit u Srbiji, predstava „Lepa Brena project“ beogradskog Bitef Teatra, održana je po prvi put i u Satiričkom kazalištu Kerempuh. Odaziv nije razočarao, a svi su se pitali kada dolazi Lepa Brena na čijem imenu PR očito dobro zarađuje

Večeras je u Satiričkom kazalištu Kerempuh održana prva u nizu predstava „Lepa Brena project“ i bio je to prizor koji se vidi ponekad na gostujućim hit-predstavama Dana satire Fadila Hadžića. Činilo se, naime, da kazalište nema dovoljno pomoćnih stolaca kako bi sva zainteresirana publika pogledala predstavu. No, glavna tema svih razgovora bila je kada dolazi Ona – Lepa Brena? Dilema nije riješena, jer predstava u Kerempuhu igru još 7. (u čak dva termina) i 8. ožujka. Na prvoj izvedbi nije bilo slavnih, možda i zato jer je to naknadno ubačen termin, kao i sutrašnja predstava u 18 sati, tek Iva Todorić u nimalo glamuroznom izdanju te glumice Helena Buljan, koja je došla pozdraviti kolegicu Jasnu Đuričić s kojom je snimala film, i Nataša Janjić Medančić.

A „Lepa Brena projekt“ beogradskog Bitef Teatra nastao je iz monologa dramskih pisaca Olge Dimitrijević, Slobodana Obradovića, Maje Pelević, Tanje Šljivar i Vedrane Klepice, te koja donosi pet lica Lepe Brene i kroz nju priču o raspadu bivše države. Predstava je veliki hit u Srbiji, a sada nakon što smo je vidjeli čini se više kao PR projekt koji dobro zarađuje na imenu Lepe Brene, kao opće prepoznatljivog, a sudeći po svemu i opće voljenog, jugoslavenskog fenomena. O tome govori i nadasve komična činjenica da je publika umjesto knjižice predstave dobila reklamnu omotnice poznate zagrebačke klinike koja je sponzor gostovanja predstave i u njoj 25 posto popusta za usluge klinike.

Ovdje su glavni likovi Brena Graditeljstva, Brena Biznismenka, Brena Pjesme, Brena Jugoslavenka i Brena Seksualnosti, glume ih: Jasna Đuričić, Jelena Ilić, Anđela Jovanović, Jovana Gavrilović i Vlada Aleksić, a svakako je bilo uzbudljivo na zagrebačkoj kazališnoj sceni gledati najbolju europsku glumicu, jer upravo je tu nagradu Jasna Đuričić osvojila za ulogu u filmu „Quo Vadis, Aida“.

VIDEO: Manekenka kojoj je bivši unakazio lice kiselinom danas ponosno pozira, a nedavno se i zaručila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije