Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
regionalna zvijezda

Publika skandirala na trećem koncertu Aleksandre Prijović i dirnula je do suza: 'Prijo, mi te volimo'

Zagreb: Aleksandra Prijović održala treći koncertu u popunjenoj Areni
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/23
04.12.2023.
u 08:36

Emotivna Aleksandra, koja je već nekoliko puta ponovila da trenutačno živi svoje snove te zahvalila zagrebačkoj publici na svemu, ni na trećem koncertu nije mogla sakriti emocije.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) održala je i svoj treći od ukupno pet koncerata zakazanih u zagrebačkoj Areni. Aleksandra je u nedjelju održala još jedan koncert na turneji ''Od istoka do zapada'', a zagrebačka publika mogla je čuti njezine hitove. Osim toga, Aleksandri se na pozornici u jednom trenutku pridružio i kolega MC Stojan te su zajedno otpjevali duet "Šta bi". 

– Nemam riječi, ova djevojka zaslužuje sve što joj se dešava, čast mi je što je prvi duet u karijeri napravila sa mnom i ponosan sam na sve što je postigla – rekao je.

Druga gošća na trećem koncertu bila je također Aleksandrina kolegica iz Srbije, Tea Tairović koja je priredila pravi show na pozornici. Emotivna Aleksandra, koja je već nekoliko puta ponovila da trenutačno živi svoje snove te zahvalila zagrebačkoj publici na svemu, ni na trećem koncertu nije mogla sakriti emocije. 

– Toliko mi je lijepo večeras s vama, nemate pojma – poručila je Prija publici u jednom trenutku, a onda se dogodio najposebniji trenutak večeri. Publika je u sav glas počela skandirati: "Prijo, mi te volimo!"  Koncert je na trenutak stao, a ona im je uzvratila u suzama: – Volim i ja vas, za ovo vrijedi živjeti! Hvala vam od srca! Želim svima vama da uvijek plačete iz lijepih razloga – rekla je.

03.12.2023.., Zagreb - 3. koncert Aleksandra Prijovic u Areni. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

U publici su bili i njezini najbliži, a posebno su se istaknuli njezini baka i djed. 

– Vidim ih kako plaču, samo vi meni plačite od radosti, ali mama, mama ti nemoj da plačeš…

A onda je sa svojim obožavateljima podijelila sjećanja s početka karijere:

– Ne zamjerite što večeras pričam puno više nego obično, ali moram reći jednu stvar. Kada sam se natjecala u 'Zvezdama Granda', moja majka izgubila je posao zato što me vozila svakog vikenda na natjecanje, žrtvovala je svoj posao zbog mene i, naravno, desilo se da je financijski bilo teško, a moja teta je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za natjecanje. Tako da... hvala vam što ste došli iz Njemačke ovdje večeras… Puno vas volim i hvala vam za sve što ste učinili za mene. Uvijek sam ponosna na sve što sam prošla... – rekla je.

VEZANI ČLANCI

Nakon emotivnog obraćanja nastavila je koncert i napravila takvu atmosferu zbog koje ni sama nije htjela sići s pozornice. Izula se i neplanirano otpjevala set pjesama svojih dragih kolega. Publika je svaki Aleksandrin pokret i stih dočekala s oduševljenjem. 

– Cijeli moj tim je toliko sretan i toliko ste nas lijepo prihvatili i dočekali. Zahvalna sam vam na tome. Pitaju me kako mogu pjevati pet noći, ma mogla bih ovako i trideset noći. Vama beskrajno hvala za čast koju ste mi ukazali! Hvala vam za čarobnu noć – završila je i zajedno s ekipom iz benda naklonila se zagrebačkoj publici.

Podsjetimo, Aleksandra je u petak održala svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni, a tada su joj gosti bili Aco Pejović i Željko Samardžić. Na drugom koncertu, onom u subotu, ugostila je Bojana Vaskovića iz Lexington benda i Milicu Todorović, a goste za ostale večeri nije željela otkriti unaprijed nego ih drži kao iznenađenje za publiku.

Dodajmo da pjevačica ima zakazana još dva koncerta u Zagrebu u sklopu ove turneje. Jedan koncert na rasporedu je večeras, 4. prosinca, a drugi u srijedu 6. prosinca.

VIDEO Aleksandra Prijović nakon koncerta: 'Nisam mogla suspregnuti suze'

Komentara 22

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
09:13 04.12.2023.

Vrijeme je za peticiju da Prijovićka zauvijek ostane u Zagrebu i pjeva razdraganim Zagrepčanima svaki vikend od petka do nedjelje narednih 10 g.

RO
Roko
08:51 04.12.2023.

Užas! Što naš narod voli. Daleko smo mi od civilizirane Europe. Cajke i Balkan su za nas, a ne Europa i zapadni svijet.

DU
Deleted user
09:33 04.12.2023.

O ukusima se ne raspravlja. Koliko su u pravu oni kojima je ovo šund, toliko za pravo imaju i oni drugi kojima je ovo In. Jeli ovo sad sociološki fenomen ili smo mi imali previsoko mišljenje o sebi, bježeći od svoje prirode?🤷 Time se trebaju baviti sociolozi i ostali stručnjaci iz ovlasti psihologije masa i društva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije