Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nenajavljeno

Psihomodo Pop održao skriveni gig kod legendarnog Žnidaršića

Psihomodo Pop
Foto: PR FOTO
1/2
20.11.2015.
u 15:52

Kao najavu za predstojeće Unpljugd koncerte u zagrebačkoj Gavelli, Psihomodo Pop je iznenadio pedesetak slučajnih gostiju gornjegradskog kafića ‘Pod starim krovovima’ poznatim po svojoj ‘glumi’ ‘Kod Žnidaršića’ u kultnom hrvatskom filmu ‘Tko pjeva zlo ne misli’.

Po uzoru na mnoge poznate svjetske bendove pa i jedne od idola Gobca i ekipe, Rolling Stonese, Psihomodo se nenajavljen pojavio u četvrtak navečer i odradio kraći koncert za ekipu koja se slučajno našla pod starim krovovima niti ne sluteći kakvoj će situaciji svjedočiti.

Sudeći po reakcijama okupljenih, ali i dečki iz benda, skriveni gig je u potpunosti uspio, a budući da je i sam bio svojevrsni unpljugd (svirali su se akustični instrumenti), pokazao je da jedan raspordan koncert, drugi gotovo rasprodan i treći netom organiziran u Gaveli s pravom mogu biti očekivani kao još jedan u nizu spektakala koje su legende hrvatske scene odlučile napraviti.

Znate kaj, kad imate legendarni kafić, koji je glumio još legendarniji kafić iz najlegendarnijeg zagrebačkog filma i onda u njemu napravite nekaj kaj rade samo prave glazbene legende, ne možete se osećat nego kao istinska legenda. A prav za prav, mi se nekak tak i osećamo. Najviše zbog svih onih koji će doć u Gavellu i stvoriti novu legendu s nama… Kolko puta sam rekel legenda?”, objasnio je Gobac nakon odlične zabave na Gornjem gradu.

ALBUM SLUŠAJTE NA DEEZERU

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije