Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S kolegama

Prvi rođendan nakon razvoda: Momčilo Otašević 33. rođendan slavio je na filmskoj premijeri

Glumica Jelena Perčin danas slavi 42. rođendan
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/6
21.02.2023.
u 15:13

Javnost je početkom siječnja ove godine doznala kako se Momčilo razvodi od supruge Jelene Perčin (41) s kojom je u braku bio pet godina, te imaju dvoje djece sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4).

Glumac Momčilo Otašević kojeg gledamo u popularnoj i gledanoj seriji "Kumovi" jučer je proslavio svoj 33. rođendan. U društvu kolega Gorana Grgića i Vladimira Posaveca Tušeka te redatelja Vanje Nikolića nazočio je premijeri filma "Kaže se Čakovec" koja je održana u kinu Urania u Zagrebu.  

Film prati dvojicu sumnjivih muškaraca iz srca Balkana koji jedne noći dolaze u mirni međimurski grad u potrazi za lokalnim gangsterom. Dok ga traže nailaze na razne likove, a njihov odnos polako puca pod pritiskom, a glavne uloge igraju Momčilo i Vladimir. Javnost je početkom siječnja ove godine doznala kako se Momčilo razvodi od supruge Jelene Perčin (41) s kojom je u braku bio pet godina, te imaju dvoje djece sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4). 

- Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje - izjavila je Jelena za Gloriju kada je otkrila da se ona i Momčilo razvode. Crnogorski glumac je nakon razvoda gostovao u emisiji 'Zvjezdana prašina' koja se prikazuje na novoosnovanoj crnogorskoj televiziji 'E' i to je bio njegov jedini medijski istup nakon objave informacije o razvodu.

Momčilo i Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine. Jelena iza sebe ima i brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem iz kojega ima kćer Lotu (13).  Par su pratila šuškanja o kraju ljubavi već neko vrijeme, a njih je Jelena demantirala u rujnu. Ljetos je glumac objavio i prvu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Radilo se o fotki nastaloj tijekom romantične večere uz more. - I ja sliku sa ženom imam - napisao je tada Momčilo u opisu.

VIDEO Let 3 opasno je blizu milijunu: Na službenom kanalu Eurovizije na trećem je mjestu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije