Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu uspjeli

Prvi put nakon vijesti o razvodu: Momčilo Otašević rasplakao se u emisiji, ova izjava posebno je emotivna

Foto: Instagram
1/12
14.01.2023.
u 13:32

Ipak sada je gostovao u emisiji 'Zvjezdana prašina' koja se prikazuje na novoosnovanoj crnogorskoj televiziji 'E' i tamo se rasplakao.

Glumac Momčilo Otašević nije se oglašavao o razvodu od supruge Jelene Perčin nakon što je ona u intervjuu otkrila da je njihovoj ljubavi došao kraj. Ipak sada je gostovao u emisiji 'Zvjezdana prašina' koja se prikazuje na novoosnovanoj crnogorskoj televiziji 'E' i tamo se rasplakao. 

Emisija u kojoj je gostovao prikazat će se u nedjelju, a u isječku koji je objavljen na društvenim mrežama može se vidjeti kako glumac kroz suze govori: "Hodam drugim mjestom po kući i držim male prste i učim da naprave prve korake čvrste."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TV E (@tve_montenegro)

 

Glumica Jelena Perčin (41) prošlog je tjedna priznala da je njezinom braku s crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem (32) došao kraj.

Da se razvode Jelena je priznala za Gloriju.

- Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi - rekla je glumica dodala da joj je teško, no da je koncentrirana na to da bude maksimalno prisutna radi djece. Glumac Momčilo Otašević na temu razvoda nije se javno oglašavao, a nakon što se vijest proširila medijima oglasio se na svom Instagramu i fokus skrenuo na jednu sasvim drugu temu. Naime, Otašević je na svom Insta Storyju podijelio status Vojislava Kaluđerovića, inače bivšeg direktor Centra za kulturu Tivat koji je bio zaslužan za kulturnu priču Crne Gore kvalitetnim programima koji je izazivao veliki interes publike u Crnoj Gori i šire. - Dragi moji ljubitelji kazališta, JU Muzej i Galerija Tivat počeli su s uklanjanjem najljepše ljetne pozornice na crnogorskom primorju. Žalosno i sramotno. Izgleda da ćemo od ovog ljeta od jutra prodavati ribu, a navečer igrati predstave - stoji u objavi koji je Kaluđerović napisao, a Otašević je prenio na svom profilu.

Inače, Jelena i Momčilo zajedno imaju dvoje djece, sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4), a u braku su bili pet godina. Momčilo i Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine. Jelena iza sebe ima i brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem iz kojega ima kćer Lotu (13).   Par su pratila šuškanja o kraju ljubavi već neko vrijeme, a njih je Jelena demantirala u rujnu. Ljetos je glumac objavio i prvu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Radilo se o fotki nastaloj tijekom romantične večere uz more. - I ja sliku sa ženom imam - napisao je tada Momčilo u opisu. Otašević do tada nije dijelio fotografije sa suprugom već samo videa i fotografije projekata u kojima bi se našao, a tu i tamo i poneku objava posvećena njihovo dvoje djece.

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

Komentara 8

DU
Deleted user
14:12 14.01.2023.

Rastala se od jednog on mislio da od njega neće, a treći ce jos zanimljivije proći. Takvim je zenama teže promjenuti cipele već muževe.

DU
Deleted user
13:38 14.01.2023.

Ko je taj? Nikad čuo za lika a svi pišu o njemu kao da je kirurg koji je presadio i srce i jetru i mozak!

MA
Marko1337
20:16 14.01.2023.

Mogla je odabrati nekog normalnog iz svoje sredine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije