Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U društvu

Prvi put nakon razvoda bivši nogometaš pojavio se u javnosti

02.06.2014., Zagreb - Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Aristos. Ognjen Vukojevic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
01.07.2020.
u 15:51

Ognjen Vukojević s vjenčanim kumom Eduardo da Silvom gledao je nogometnu utakmicu između Gorice i Hajduka.

Bivši vatreni Ognjen Vukojević pojavio se prvi put u javnosti nakon obiteljskog incidenta u svibnju koje je rezultiralo razvodom od supruge Andree Ćupor. Vukojević je u društvu svog vjenčanog kuma Eduarda da Silve pratio utakmicu Gorica- Hajduk. Ozbiljnog izraza lica pratio je događanja na nogometnom terenu i povremeno je pregledavao poruke na mobitelu. Kako smo ekskluzivno doznali prošli tjedan Andrea i Ognjen više ne žive na istoj adresi. On je ostao u njihovom obiteljskom domu na Tuškancu, a Andrea se s njihovim sinom odselila iz tog stana.

Sporazumno su se rastali desetak dana nakon incidenta u kojem je Ognjen pripit prijetio Andrei, a ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda i zajedno će skrbiti o sinu. Podsjetimo, Vukojević je 7. svibnja poslije 23 sata u pripitom stanju prijetio supruzi, a kaznena prijava je došla od osobe iz kruga obitelji koja ga je policiji prijavila za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. Vukojevićevoj supruzi zasmetala je njegova alkoholiziranost i on je tada počeo vikati na nju, a kako je Ćupor tada ispričala istražiteljima, navodno joj je izrekao i prijetnje smrću koje su se odnosile i na ostale članove obitelji. Andrea je tada htjela nazvati policiju, ali suprug joj je pokušao uzeti mobitel iz ruke i odgurnuo ju je.

Ubrzo je reagirala i policija i uhitila je bivšeg nogometaša kojem je tada izmjereno 0,6 promila alkohola u krvi. Tada je bivši nogometaš prenoćio na Oranicama, a nakon ispitivanja kod dežurnog suca pušten je na slobodu uz određene mjere opreza. Naime, nije se smio vratiti u obiteljski dom i nije se smio približiti supruzi na manje od 200 metara. Dvadeset dana kasnije kaznena prijava protiv Ognjena je povučena.

VIDEO Vatreni čiji su brakovi završili razvodom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije