Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPREPOZNATLJIVA

Prošle godine Miu su kritizirali zbog stajlinga na Dori, a sada je drastično promijenila sve!

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL/Instagram
1/11
05.02.2021.
u 16:26

Mia Negovetić pokazala je na Instagramu kako izgledaju pripreme uoči nastupa na Dori 13. veljače.

Dora je pred vratima, a pripreme su u punom jeku. Tako je za svih 14 izvođača koji će 13. veljače probati izboriti odlazak u Rotterdam kako bi predstavljali Hrvatsku na Eurosongu. Između ostalog, veliki je to zadatak koji je u svim segmentima ozbiljno shvatila mlada pjevačica Mia Negovetić koja se pratiteljima na Instagramu pohvalila s novim izgledom.

Na društvenim mrežama objavila je video iz frizerskog salona s neprepoznatiljivom frizurom te našminkanim licem.

- Test, test - napisala je kratko Mia, a komentari nezaustaljivo stižu.

Foto: reuters

Prvo su je usporedili s pjevačicom Andreom Šušnjarom, a zatim joj poručili da izgleda poput anđela.

Na Dori će ove godine opet nastupiti s pjesmom na engleskom jeziku. "She's Like a Dream" će se probati uvući u uši gledateljima i slušateljima, ali i stručnom žiriju Dore.

Podsjetimo, prošle joj je godine pobjeda izmakla za 260 glasova publike nakon izjednačenja broja glasova od stručnog žirija s  Damirom Kedžom, a na račun njezinog stajling stizale su nemilosrdne kritike. Ponajviše jer je 17-godišnjakinja tada nosila naočale, a zbog napisa u medijima u njenu obranu stala je i Ella Dvornik.

– Nijednog muškog nisu toliko razvukli kao nju. Cura ima 17 godina! Izvedba savršena! Možda nije imala najbolji styling na svijetu, ali nemaju svi par tisuća eura da izgledaju kao Lady Gaga, pogotovo ne 17-godišnjakinje. Što su svi glasni i puni kritike, a nitko se nije ponudio curi napraviti nešto za nastup. Zaključak: za dobrim konjem prašina se diže – zaključila je Ella tada.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
18:12 07.02.2021.

Neka me vrijeme demantira, bilo bi mi drago , ali mala Mia nema karizme za zvijezdu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije