Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiva objava

Proslavili su važan datum! Lejla Filipović uputila romantične stihove suprugu: Još uvijek si mir mojih nemira

Svečano otvorenje 27. Sarajevo Film Festivala
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/11
12.03.2024.
u 22:15

Bivša misica uputila je emitivne riječi Tariku putem Instagrama i to uz njihovu zajedničku fotografiju. Na Storyju je objavila i sliku s proslave na kojoj se vidi rođendanska torta.

Glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović jučer je proslavio 52. rođendan, a priliku da mu javno čestita iskoristila je i njegova supruga Lejla Filipović. Bivša misica uputila je emotivne riječi Tariku putem Instagrama i to uz njihovu zajedničku fotografiju. - Ponekad odlutam, ponekad zalutam, ti si uvijek tu da mi pružiš ruku. Još uvijek si mir mojih nemira… Još uvijek si centar svemira… Sretan rođendan ljubavi moja - napisala je Lejla uz fotografiju, a na Storyju je objavila i sliku s proslave na kojoj se vidi rođendanska torta. 

 

Podsjetimo, na Silvestrovo 2007. godine Tarik i Lejla izgovorili su sudbonosno 'da', a Lejla je nedavno o braku progovorila za IN magazin. 

Foto: Instagram

"Često me to pitaju i ja kažem da se puno faktora poklopilo. Prije svega, nas dvoje smo jako slični, imamo iste interese, isti odgoj. Naravno, ljubav je najbitnija. Mislim da se u braku, kao i u svakoj vezi, kao i u prijateljstvu, kao i u obiteljskim odnosima, treba raditi, njegovati, zalijevati kao što se cvijeće zalijeva. Puno je tu rada, po meni je najbitnije poštovanje, razumijevanje i malo kompromisa, nećemo se lagati", ispričala je Lejla. 

VEZANI ČLANCI: 

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja rodio se njihov sin Arman, a Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete.    

"Suprug i ja smo se neki dan sjetili kako su jučer kao mali trčali u pidžamicama, pa poklončići, pa igračke, a sada izlasci, društva, cure... Sve je to neki prirodan tok. Samo neka su sretni, zdravi i ispunjeni i neka u životu rade ono što ih veseli, a mi ćemo im biti podrška", rekla je Lejla o svojim sinovima. 

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

Svečano otvorenje 27. Sarajevo Film Festivala
1/17

Lejla i Tarik svoju ljubav na početku nisu željeli potvrditi, no ubrzo se otkrilo da su zajedno. Svi se sjećamo 2007. godine kada se na dodjeli Večernjakovog Ekrana doznalo za njihovu romansu. Tarik je kasnio pa su organizatori zamolili nju da preuzme statuu. - Lejla i ja nismo se dogovorili da ona preuzme nagradu u slučaju da je dobijem. To su nam smjestili organizatori. Ni Lejla nije znala da će je pozvati na pozornicu. Vjerujte, nije to naš stil - komentirao je tada glumac. Tarik je uvijek isticao da smatra i Lejlinog sina iz prvog braka svojim, a posvetio mu je i divnu objavu kada je postao punoljetan u lipnju ove godine.

VIDEO Pamela Anderson na zabavu nakon Oscara došla bez trunke šminke, a društvo joj pravio sin

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
01:25 13.03.2024.

Evo, mudje se ukorijenile u Hrvatskoj. Dokle?

AK
Aka
05:02 13.03.2024.

Bravo za Tarika vatrogasca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije