Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ih se?

Progonila ga je i nakon showa, a sada je sretan s drugom i tata već drugi put

Foto: RTL
1/6
28.06.2019.
u 09:08

U Lojzeka je bivša kandidatkinja Anja Boronjek bila beskrajno, a neki čak tvrde i opsesivno zaljubljena

Sudionik RTL-ova showa ''Ljubav je na selu'' Alojz Kanceljak postao je otac drugi put, piše Zagorje.com. Mala Ana rodila se u Općoj bolnici Zabok.

Lojzekova supruga Monika rodila je njihovu prvu kćer Luciju 2017. 

 

U Lojzeka je bivša kandidatkinja Anja Boronjek bila beskrajno, a neki čak tvrde i opsesivno zaljubljena. Tri godine nakon emisije koja ju je proslavila, Anja izgleda nešto drukčije, a ako je suditi po Facebooku, na toj društvenoj mreži stoji da je zaljubljena i u vezi od siječnja.

U specijalnom izdanju  emisije "Ljubav je na selu" koja je emitirana na RTL-u, Monika i Alojz ispričali su sve i o neugodnoj epizodi s Anjom koja je bila jedna od djevojaka koje je Alojz odabrao da bude s njim na farmi tijekom showa. Kada je Anja doznala za njegovu vezu s Monikom, počela ih je zvati i maltretirati.

– Slala nam je poruke i zvala nas. Promijenio sam broj telefona da imam svoj mir, ona je sada krenula svojim putem, a mi svojim – rekao je Alojz. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije