Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez kratkih suknji

Profinjena Jelena Rozga snimila kampanju za poznati modni brand

rozga (1)
Foto: Goran Čižmešija
1/17
24.10.2013.
u 17:15

Legendarni talijanski brand Liu Jo odabrao je Jelenu Rozgu za zaštitno lice te je odmah snimila sjajnu kampanju.

Legendarni talijanski brand Liu Jo omiljeni je izbor svih ljubiteljica sofisticirane mode pa pri odabiru zaštitnih lica posebnu pažnju pridaje tome da odabranice utjelovljuju profinjen i ženstven duh branda.

U Hrvatskoj su odlučili da to bude Jelena Rozga, koja je u snimila promotivne fotografije i dokazala koliko je njezino umijeće poziranja. Jelena je kampanju snimala u luksuznom prostoru hotela Esplanade, a snimao ju je Goran Čižmešija. Za šminku se pobrinuo Saša Joković.

>>Što je to oduševilo Jelenu Rozgu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije