Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dim u lice

Procurio filmić na kojem Marilyn Monroe puši marihuanu

MM
02.12.2009.
u 10:07

Autor filma koji je želio ostati anoniman tvrdi da je riječ o marihuani budući da je on osobno zvijezdi filmova "Neki to vole vruće" i "Sedam godina vjernosti" dodao joint na privatnom druženju koje se odigralo u New Jerseyju.

Nakon gotovo pedeset godina "procurio" je filmić na kojem jedna od najvećih hollywoodskih ikona seksa Marilyn Monroe puši marihuanu.

To jedan od rijetkih videozapisa na kojima je Marilyn, koja se dugo borila s depresijama, u veselom i opuštenom raspoloženju.

Filmski zapis koji datira s kraja pedesetih pronašao je i otkupio kolekcionar Keya Morgan za nešto više od milijun i tristo tisuća kuna.

Autor filma koji je želio ostati anoniman tvrdi da je riječ o marihuani budući da je on osobno zvijezdi filmova "Neki to vole vruće" i "Sedam godina vjernosti" dodao joint na privatnom druženju koje se odigralo u New Jerseyju.

Monroe koja drži neupitni status seks-simbola 20. stoljeća pronađena je mrtva 1962. u svom domu u Brentwoodu nakon što se predozirala tabletama.

Nikad nije razjašnjeno njezino samoubojstvo, a s vremenom su se pojavile mnoge teorije urote. Osim da je ubijena zbog veze s braćom Kennedy, nagađalo se da su u njezin slučaj umiješane tajne službe i mafija, što je dalo još veći mit plavuši koju je cijeli svijet doživljavao kao seksepilnu, a ona je željela ostati upamćena kao glumica koja je pred kamerama mogla pokazati puno više od svojega prekrasnog lica i tijela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije