Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne viđamo ju

Procurila nova fotka zgodne Mamićeve snahe, uredila se za Novu godinu

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
03.01.2020.
u 08:40

Tia ima zaključane profile na društvenim mrežama, no to nije umanjilo zanimanje javnosti za njezin privatni život.

Supruga Marija Mamića, Tia, ne pojavljuje se često u javnosti no njezine fotografije nekada procure jer ih objavljuju saloni koji se brinu za njezin izgled.

Tako je ovaj put jedan poznati zagrebački frizerski salon objavio fotku lijepe Tije koja se spremala za proslavu Nove godine. Tia ima zaključane profile na društvenim mrežama, no to nije umanjilo zanimanje javnosti za njezin privatni život.

Foto: Facebook/RTL

Inače, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od rijetkih medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle.

Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj.
Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku.

– Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. I Mario iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dva sina. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:54 03.01.2020.

Mario i Tia Mamić?! Nikad čuli za tu čeljad kojoj se očito posrećilo da izigrava tzv. zlatnu mladež. Inače kakav je doprinos to dvoje mamićevaca boljitku i napretku Hrvatske da zaslužuju doći u novine?

Avatar Rafael B
Rafael B
09:08 03.01.2020.

Tko su ti? Sigurno intelektualno-znanstvena elita!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije