Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Procurila fotka jedne od najljepših Hrvatica nakon porođaja

Foto: Instagram
1/5
11.03.2020.
u 08:52

Prijateljice su bile na ručku, a na fotografijama se vidi da je Iva brzo skinula trudnički trbuščić te da izgleda sve bolje.

Bivša voditeljica i manekenka Iva Jerković odlučila je da neće objavljivati fotke bebe odmah nakon poroda na društvenim mrežama. No fotke zgodne Ive katkada procure jer ih objavljuju njezine prijateljice, a to ponajviše čini bivša manekenka Maja Cvjetković.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Prijateljice su bile na ručku, a na fotografijama se vidi da je Iva brzo skinula trudnički trbuščić te da izgleda sve bolje.
Podsjetimo, Iva je prvi put postala majka, a u jednom intervjuu 37-godišnjakinja je mjesec dana nakon poroda otkrila neobične ime svoje kćeri – Rina Ami.

1/14

Iva je rodila djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i tijekom trudnoće nije krila kakvu podršku joj pruža dugogodišnji partner Josip Antić. Inače, Iva je šuškanja o trudnoći potvrdila početkom listopada prošle godine, a u intervjuu koji je uslijedio vrlo brzo potvrdila je da čeka djevojčicu i da je to čini jako sretnom. – Ništa nismo planirali, sve se nekako događa samo od sebe. Mi smo dugo zajedno i nikada ništa ne planiramo, kod nas se sve događa samo od sebe – rekla je Iva ranije.

Ključne riječi

Komentara 6

ZE
Zeton
13:37 11.03.2020.

Kod celebriti djevojaka je sve nauka, od običnog poroda do odgoja djece. Majke naših očeva i djedova su rađale po 5,6,7 i više djece, odgajale ih, radile u polju, u kući i sve su stizale, a djeca nisu bila razmažena i debela kao današnja. Celebritice jedino što znaju je naći sponzora i po cijele se dane lickat pred ogledalom, dođu mediji malo ih poslikaju, napišu tko s kim, koliko imaju sljedbenika itd. hahaha.

NE
Nemojtimenimojneme
19:37 13.03.2020.

Powered by Zefo

LI
lietuva
11:08 11.03.2020.

Hrvatski je POROD!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije