Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#TousEnsemble

Pročitajte riječi poznatih nakon turbulentnih događaja u Bruxellesu

Reakcije poznatih na napade u Bruxellesu
Foto: Instagram
1/2
23.03.2016.
u 11:30

Spomenuli su kako je terorizam jedna od velikih prijetnji današnjice i da ljudskost ne bi trebala biti luksuz

Jučerašnji teroristički napadi u Bruxellesu zgrozili su javnost diljem svijeta. Javne osobe pokušale su proširiti svoju poruku i barem riječima podrške pomoći žrtvama eksplozija.

Uz zabrinutost zbog izvanrednog stanja u Belgiji i izraza suosjećanja, uputili su poruke mira Turskoj i stradalima u ratu pogođenim područjima Sirije. 

Pogledajte kako komentiraju događaje u sjedištu Europske unije:

Za vrijeme napada na glavni grad Belgije, društvenim mrežama proširio se i hashtag #JeSuisBruxelles, #PrayforBrussels i #PrayforPeace. Spomenuli su kako je terorizam jedna od velikih prijetnji današnjice i da ljudskost ne bi trebala biti luksuz.

 
Posted by Beyoncé on 22. ožujka 2016

 

Snažnu podršku uputili su Francuzi, i sami pogođeni terorističkim napadima prije četiri mjeseca. Svoje riječi podijelili su pod hashtagom #tousensemble. Crtači diljem svijeta također prepravljuju internet radovima o turbulentnom događaju.

Dvije eksplozije na aerodromu odjeknule su jučer Belgijom i uzrokovale smrt više od trideset ljudi. Treća bomba pronađena u metrou deaktivirana je.

Proglašeno je izvanredno stanje, a zastave su spuštene na pola koplja.

>> Mladi mormon preživio je napade u Bostonu i Parizu, a sada i u Bruxellesu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravednik80
Pravednik80
08:17 24.03.2016.

b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije