Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI BEND

Prljavo kazalište predstavilo novi singl 'Molim Boga da ne svane'

Prljavo kazalište
Foto: Promo
1/5
15.02.2024.
u 15:00

Glazbenu čaroliju potpisuje talentirani Jasenko Houra, dok su stihove napisali Jasenko Houra i Ines Prajo. Produkciju singla vodio je maestro Fedor Boić koji je ujedno zaslužan i za aranžman

Nakon uspješnih singlova "Stare navike" i "Makni se", Prljavo kazalište donosi vam treći po redu - "Molim Boga da svane". Intrigantni vizualni doživljaj za pjesmu režirao je Radislav Jovanov Gonzo koji se ovog puta, nakon  Gorana Bogdana i Ive Mihalić u Starim navikama, oslonio na mladi glumački par Ugu Koranija i Taru Dorotić. 

Glazbenu čaroliju potpisuje talentirani Jasenko Houra, dok su stihove napisali Jasenko Houra i Ines Prajo. Produkciju singla vodio je maestro Fedor Boić koji je ujedno zaslužan i za aranžman.

Ovaj novi glazbeni hit dostupan je na svim digitalnim platformama, a ekskluzivno ste ga mogli poslušati na radiju Bravo!, u izdanju IDM Music i Houra Grupe. Pratite ritam, uživajte u zvucima, i neka vam dan bude još ljepši uz Prljavo kazalište!

Podsjetimo, Prljavci su krajem prošle godine na turneji "Stare navike" održali tri koncerta za pamćenje u Rijeci, Osijeku i Varaždinu. 

Na repertoaru su se našle najveće uspješnice benda, poput 'Marina', 'Mojoj majci', 'Heroj ulice', 'Sve je lako kad si mlad', 'Pisma ljubavna', 'Kiše jesenje', 'Kao ja da poludiš', 'Crno-bijeli svijet“, 'Mi plešemo', 'Tu noć kad si se udavala' i 'Ma kog' me Boga za tebe pitaju',  Kod publike su izazvale najveće oduševljenje i probudile najdublje emocije.

VEZANI ČLANCI: 

Upravo sposobnost da se povežu s publikom kroz iskrene i emotivne tekstove, jedan je od ključnih razloga uspjeha dugog već 45 godina, tijekom kojih je ovaj kultni rock sastav ostavio neizbrisiv trag u glazbenoj povijesti zemlje i osvojio srca mnogih generacija.

VIDEO: Emotivni djed Aleksandre Prijović: Ponosan sam na njezin uspjeh, mene voli više od bake

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije