Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTNI ROKERI

Prljavo kazalište otkriva što sve očekuje publiku na početku turneje 'Stare navike'

Prljavo kazalište
Foto: Igor CC Kelčec
1/6
14.12.2023.
u 10:24

- Mislim da će publika doći na svoje, jer je i sama set lista i sam nastup nešto drugačije koncipirani nego na prethodnim turnejama – pomalo tajnovito, otkrio je Jasenko Houra, autor najvećih hitova jednog od najvažnijih i najutjecajnijih bendova u povijesti hrvatske glazbe.

'Stare navike' ovogodišnja je velika glazbena uspješnica kultnih Prljavaca, stoga ne čudi da je upravo  postoimenoj pjesmi nazvana i dvoranska turneja benda, koja kreće 16. prosinca iz Rijeke (Dvorana mladosti) te se nastavlja 22. prosinca koncertom u Osijeku (Dvorana Gradski vrt), a 26. prosinca i u Varaždinu (Arena Varaždin).

Iako je ovaj rock sastav već 45 godina sinonim za rock spektakle, što podrazumijeva i nebrojeno mnogo koncerata iz njih, svojoj se publici u svakom gradu trude pružiti iznova novi doživljaj i koncerte za pamćenje. Upravo to obećavaju i na nadolazećoj turneji:

VEZANI ČLANCI 

''Mislim da će publika doći na svoje, jer je i sama set lista i sam nastup nešto drugačije koncipirani nego na prethodnim turnejama.'' – pomalo tajnovito, otkrio je Jasenko Houra, autor najvećih hitova jednog od najvažnijih i najutjecajnijih bendova u povijesti hrvatske glazbe.

Što je to, zajedno s Mladenom Bodalecom, Damirom Lipošekom, Fedorom Boićem, Markom Karačićem te Markom Lazarićem pripremio publici, ostaje za vidjeti, no jedno je sigurno – u jedinstvenom zvuku i tekstovima nekih od najvećih hitova benda, poput 'Marina', 'Mojoj majci', 'Heroj ulice', 'Sve je lako kad si mlad' i mnogih drugih, uz nenadmašnu live interpretaciju, uživat će mnogi poklonici Prljavog kazališta u Rijeci, Osijeku i Varaždinu, a ulaznice za sva tri grada dostupne su putem sustava Eventim.

VIDEO: Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije