Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojili publiku

Prljavo kazalište osvojili Cesaricu za hit travnja s pjesmom 'Stare navike'

Zagreb: Prljavo kazalište snimilo spot za novu pjesmu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
16.05.2023.
u 15:06

Uz Prljavo Kazalište, u konkurenciji su bile i pjesme „Moja glava, moja pravila“ Parni Valjak feat. Igor Drvenkar i „Zbog tvojih pogleda“ Damira Kedže

Nakon više od desetljeća, Prljavo Kazalište predstavilo je novu pjesmu „Stare navike“ i odmah su osvojili publiku – pripala im je Cesarica za Hit travnja!

Povodom izlaska novog singla Jasenko Houra je rekao: “Pjesma je svojevrsna psihoanaliza. Prije gotovo deset godina puštali smo novu stvar. Uvijek smo tandem Ines Prajo i ja, ali konzultiramo se oko glazbe, teksta, svega… tko god radi na njoj, svaki član benda je neizostavna karika, vjerujte, svaki kotačić u stvaranju je bitan”.

Prljavci su najavili i kako rade na novom albumu na kojem bi se trebalo naći 12 pjesama. Novi materijal će se najvjerojatnije zvati “Babylon Berlin”, a na njemu će se naći i singl “Stare navike” za koji je bend predstavio i videospot u kojem glavne uloge imaju Iva Mihalić i Goran Bogdan, a režirao ga je Radislav Jovanov Gonzo.

Uz Prljavo Kazalište, u konkurenciji su bile i pjesme „Moja glava, moja pravila“ Parni Valjak feat. Igor Drvenkar i „Zbog tvojih pogleda“ Damira Kedže.

VIDEO Prlja i Mrle o dojmovima nakon finala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije