Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni koncert

Prljavci pjevali za izgradnju župne crkve

Prljavo kazalište
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/5
22.06.2014.
u 14:11

Izuzetno raspoloženi popularni rockeri priredili nezaboravan koncert za svoje obožavatelje

Rockerska ekipa Prljavog kazališta odazvala se humanitarnom pozivu Župe sv. Ivana Krstitelja iz Ždralova, te su održali koncert pred brojnim obožavateljima, a sa kojima su ujedno slavili i blagdan Ivanje.

Njihov nastup uživo pretvorio se u nezaboravan događaj, jer izuzetno raspoloženi Prljavci predvođeni Jasenkom Hourom i Mladenom Bodalecom na kraju su ispunjavali i glazbene želje tijekom kojih je nekolicina obožavateljica pozvana na binu za zajednički nastup.

Međutim najbitniji je bio povod ovog koncertnog spektakla, jer u konačnici sav je prihod od koncerta namijenjen izgradnji tamošnje župne crkve.

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije