Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško je prestati

Priznala da je dojenje za nju – ovisnost!

penelope cruz
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
1/5
17.12.2013.
u 13:47

Penelope Cruz otkrila je da dojenje smatra ovisnošću

Penelope Cruz otkrila je da dojenje smatra ovisnošću. Lijepa glumica, koju je magazin Fitness proglasio najljepšom na svijetu, kaže da će svoju kćer Lunu dojiti bar dok ne napuni 13 mjeseci.

– Dojila sam sina do njegovih 13 mjeseci, a to isto planiram i s kćeri. Dojenje je ovisnost. Teško je kad morate konačno prestati – otkrila je 39-godišnja glumica.

Penelope je u braku s kolegom Javierom Bardemom 2011. godine dobila sina Lea, a u lipnju ove godine stigla im je Luna.

>>Ona je najljepša žena na svijetu

Ključne riječi

Komentara 2

BA
baniček
14:15 17.12.2013.

pa i ja bih je sisao, jao mama...

AP
apolon
14:36 17.12.2013.

Posve razumljivo zašto je "teška ovisnica"...žene su biološka bića, neraskidivo vezana uz Sam Život...teško je odoljeti iskušenju kada joj podsvijest neprestano govori da ju opet, čekaju gladna ustašca... hm... "problem " nastaje što se sa tim lijepim... ženskim atributom radoa tim lijepim... ženskim atributom rado igraju odrasli...sisavci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije