Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje

Prince u studenom stiže u Zagreb

Prince
AFP/Pixsell
03.08.2010.
u 23:23

Još nije siguran datum kada će legendarni glazbenik doći u Arenu, a rezervirani su termini od 27. do 29. studenog

Krajem studenog zagrebačka će Arena postati hramom nostalgije za 1980-ima, glazbenom erom kojom je vladao legendarni Prince. Večeras je potvrđeno da taj poznati umjetnik, multiinstrumentalist i šoumen dolazi u Hrvatsku, da je organizator koncerta Lupa promocija, te da su za Princea u Areni rezervirali termin od 27. do 29. studenog.

Time će u spomenar često osporavane Arene biti upisano još jedno veliko gostovanje, odmah uz Lady Gagu, Stinga i Guns ‘n’ Roses, koji također nastupaju ove godine.
Podsjetimo, Prince je u karijeri čak deset puta dosegao platinaste naklade svojih albuma, te lansirao trideset singlova koji su ušli u top 40 svjetskih glazbenih ljestvica.

Jedan je od najzaslužnijih za formiranje karakterističnog pop zvuka 80-ih. Prodao je preko stotinu tisuća albuma. Do sada je nastupao pod brojnim pseudonimima, uključujući i jedan nepročitljiv simbol, a u Arenu dolazi onako kako je i započeo blistavu karijeru – jednostavno kao Prince.

Ključne riječi

Komentara 5

TV
tex viler
00:02 04.08.2010.

NAPOKON... Gledao sam ga neki dan u beču, ali idem opet naravno.... WELLCOME TO THE PURPLE ROCK N ROLL!!!

GJ
gdje-je-zito
06:47 04.08.2010.

Još malo pederluka u Hrvatskoj.

EM
eMe
08:35 04.08.2010.

4.08.2010. u 00:02h tex viler je napisao/la: \"PURPLE ROCK N ROLL\" aj ne kenjaj ako derpe nosi gitaru ne znaci da je rocknrolla on je nesto posebno funk-pop ili jednostavno ...GAY. kedno sto on roka je musku guzicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije