Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi glumac!

Princ William usred skandala pojavio se u javnosti! Evo što je rekao za "nestalu" suprugu Kate

Foto: Reuters
1/37
15.03.2024.
u 09:19

Princ William, kako mnogi komentiraju na društvenim mrežama, uskoro bi mogao dobiti i neku nagradu za glumca godine, a sve zato što se usred skandala pojavio u javnosti, nije skidao osmijeh s lica, a ovako je prokomentirao "nestalu" suprugu i princezu Kate Middleton.

Britanski mediji ovih dana ne prestaju pisati o kraljevskoj obitelji, a naslovnice uvelike pune njihovim likovima. Prenose kako se čini da britanski princ 41-godišnji William želi ostaviti dojam da je apsolutno sve u redu s njegovom obitelji i "nestalom" suprugom Kate Middleton. Još uvijek se William nije upustio u komentiranje raznih teorija zavjera koje su nastale nakon operacije abdomena 42-godišnje Kate 16. siječnja, o kojoj se, kao ni o princezinoj dijagnozi, ne zna baš ništa. 

Pojavio se u javnosti, a pritom je i spomenuo suprugu. Otvorio je dobrotvornu udrugu za mlade u zapadnom Londonu, gdje je, ukrašavajući torte s djecom, rekao: – Moja supruga ima umjetničkih sklonosti, sva su naša djeca talentiranija za umjetnost od mene. William je priznao da mu nedostaje kreativnosti, prenosi Daily Mail, ali smislio je kako će nadoknaditi taj nedostatak. – Volim prskalice, pa ću ih staviti što više! – rekao je.

Princ William pokušao je ostaviti bezbrižan i radostan dojam, a sve je vrijeme bio nasmijan. Govorio je kako bi djeca što manje vremena trebala provoditi za mobitelom. Uz to je sudjelovao u pripremi torti, igrao je i košarku s djecom. I to sve dok mu se supruga Kate oporavlja, a o njoj ni traga, ni glasa...

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/39

 

Nakon skandala s prvom, a onda i drugom fotografijom na kojoj su Kate Middleton i princ William ispred dvorca Windsor, kraljevski par našao se na meti kritiziranja. – Obmana se nastavlja. Ako se Kate može dotjerati i izaći, zašto nema njezina videa, poput videa kralja Charlesa, umjesto montirane slike? Princ William skriva se ispod suknje svoje supruge kako bi se distancirao od afere PhotoGate – samo je jedan od komentara na društvenim mrežama. Par je tema i brojnih domaćih, ali i stranih emisija...

Kate nije viđena od Božića, a mnogi smatraju kako nešto definitivno nije u redu s njom te su se pojavila mnoge teorije zavjere, poput one da je nestala ili da princ William ima ljubavnicu. 

 

VIDEO: Tko je navodna ljubavnica princa Williama? Bila je najbolja prijateljica Kate, živi u kući od 106 soba

Komentara 14

BA
Barcelona85
09:35 15.03.2024.

Kata je u depri zbog Ruzice.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
09:28 15.03.2024.

Od čega se Kate oporavlja. Od činjenice da joj je muž koknuo ljubavnika. Već viđeno. Zašto je to šokiralo ??

PA
pasodoble12
09:42 15.03.2024.

E da ovo nisam saznao, ja ne znam šta bih od sebe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije