Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki problem

Princ William nastavlja stopama svoje pokojne majke Diane i pomaže beskućnicima

Princ Louis napravio show na proslavi ro?endana djeda kralja Charlesa
Foto: Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
1/8
18.06.2023.
u 19:30

William (40) je dugogodišnji zagovornik dobrotvornih organizacija za okončanje beskućništva, što je cilj za koji se zauzimala i njegova majka

Princ William, britanski prijestolonasljednik, rekao je za Sunday Times da želi pomoći u okončanju beskućništva u cijeloj zemlji i da planira pokrenuti "stvarno veliki projekt" kasnije ovog mjeseca.

U intervjuu, princ je novinama rekao da će njegova i suprugina Kraljevska zaklada stajati iza projekta. William (40) je dugogodišnji zagovornik dobrotvornih organizacija za okončanje beskućništva, što je cilj za koji se zauzimala i njegova majka. Kao dječaka, princeza Diana odvela ga je u sklonište za beskućnike i on je pokrovitelj dviju dobrotvornih organizacija koje se bave tim problemom.

VEZANI ČLANCI: 

Rekao je da će projekt osigurati "životne uvjete diljem zemlje koji poboljšavaju živote ljudi kojima je potreban taj prvi korak”.

Princ je također sugerirao da bi bio spreman izgraditi socijalne stanove na svojoj zemlji, navode novine.

"Socijalno stanovanje. Vidjet ćete to kad bude spremno. Nisam stručnjak za to pitanje, ali guram ga gdje god mogu", citirao ga je Sunday Times.

William je ranije u subotu sudjelovao u prvoj službenoj rođendanskoj paradi svog oca kralja Karla, jašući na konju kako bi obavio smotru vojnika s ostalim članovima kraljevske obitelji.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije