Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupljali se

Princ William i Kate razljutili sve jer su se oglušili na mjere: 'Očito krše pravila'

Princ William i Kate Middleton
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
22.12.2020.
u 21:45

Kraljičina grofovija Norfolk inače ima pravilo da se samo šest osoba, uključujući djecu, može sastajati na otvorenom ako nisu izu istog kućanstva, a ukoliko netko ne poštuje takve mjere, policija inače poduzima potrebne mjere.

Princ William i supruga Kate Middleton sa svojom su djecom, ali i princem Edwardom, njegovom suprugom i njihovom djecom posjetili Luminate, šumu s božićnom tematikom. Prema pravilima za okupljanje za vrijeme pandemije, zajedno smije biti maksimalno šest ljudi. No, kraljevski parovi nehotice su se oglušili na tu mjeru kada su se družili, njih čak devet, zajedno u Sandringhamu. Kraljevski je par zajedno sa svojom djecom, princom Georgeom, princezom Charlotte i princom Louisom bio je s Edwardovom suprugom Sofijom te njihovom djecom: kćeri Lady Louise Windsor i sinom Jamesom. Bili su zajedno s njihovim predstavnicima javnosti. 

Daily Mail piše kako su kraljevski izvori naglasili da se nisu namjeravali okupljati kao skupina od devetero ljudi te da su stigli odvojeno, međutim, dok su šetali stazama viđeni su od strane posjetitelja kako u nekoliko navrata čavrljaju zajedno, iako su držali distancu. 

Kraljičina grofovija Norfolk inače ima pravilo da se samo šest osoba, uključujući djecu, može sastajati na otvorenom ako nisu izu istog kućanstva, a ukoliko netko ne poštuje takve mjere, policija inače poduzima potrebne mjere.

- Očito je da su kršili pravila za suzbijanje pandemije, jer ih je bilo devet iz dva odvojena domaćinstva. Očito su se svi zabavljali u večernjim izlascima - rekao je jedan od posjetitelja, no kraljevski izvori tvrde da njihov kontakt nije bio namjeran, već da su obitelji odvojeno šetale stazom te da su se razdvojili čim su stigli.

- Kao što će svi s djecom znati, ima trenutaka kada je teško držati dvije obitelji razdvojene - dodao je. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije