Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinčev govor

Princ Harry sestri Kate Middleton rekao da je bila najljepša na svadbi

pippa (1)
Foto: Pixsell
1/7
01.05.2011.
u 17:30

Harry se, pišu engleske novine, neumjesno našalio na račun svoga djeda vojvode od Edinburgha, rekavši da je pokraj Kate Middleton izgledao kao patuljak.

Tristotinjak bliskih prijatelja i članova obitelji do jutra je u Buckinghamskoj palači slavilo vjenčanje princa Williama i Kate Middleton. Izlazeći iz hotela Goring, Carole Middleton je od uzbuđenja umalo pala niza stube, tvrdi The Sun. Pridržao ju je njezin sin James.

Uglednu su svitu u dva minibusa odvezli do palače. Najveća od svih 775 soba – plesna dvorana – za tu je prigodu bila posebno ukrašena. Zabavu je organizirao princ Charles (62), a čast da održi pozdravni govor pripala je Williamovu kumu i mlađem bratu princu Harryju.

Djed kao patuljak

Prema engleskoj tradiciji, taj je govor trebao biti duhovit, ispunjen vicevima na račun mladenaca ili nekoga na svadbi. Harry se, pišu engleske novine, neumjesno našalio na račun svoga djeda vojvode od Edinburgha, rekavši da je pokraj Kate Middleton izgledao kao patuljak.

Nastavio je zadirkivati brata jer ćelavi, a njegovu vragolastu oku nije promakla ni ljepota Pippe Middleton, koju su britanski mediji proglasili "komadom svadbe". Iako je Harry pohvalio Pippu rekavši da je jako lijepa, ona nije bila oduševljena njegovim šalama. Navodno su jedno drugom iritantni, a tabloidi su već izašli s tekstovima s aluzijama "tko se tuče, taj se voli". Njih dvoje će, naravno, morati prestati siktati jedno na drugo i naći zajednički jezik žele li da odnosi u obitelji budu harmonični, komentiraju britanski mediji.

Ipak, koliko god je lijepa Pippa možda i digla nos, ostali ugledni gosti smatraju da je Harry "samo" bio u elementu, ali nikako naporan.

– Bio je zabavan i zadirkivao je brata, no nije bio nepristojan. Baš suprotno. Kad je s govorom bio gotov, svima nam je bilo krivo – rekao je jedan od gostiju.

Jordan, Škotska ili...?

I princ Charles šalio se na račun preranog ćelavljenja mladoženje, a ovaj mu nije ostao dužan. Uzvratio mu je primjedbom da za mjerenje širine njegova struka krojački metar više nije dovoljan. Britanski su se mediji najviše pozabavili toaletama uzvanika. Kate Middleton odjenula je dugačku bijelu satensku haljinu s dijamantnim remenom koja je, baš kao i vjenčanica, ocijenjena kao pun pogodak. Njezina sestra Pippa presvukla se u dugu haljinu smaragdnozelene boje s dubokim dekolteom. Njihova majka Carole Middleton za zabavu je izabrala dekoltiranu crnu haljinu otvorenih leđa, a Camilla je odjenula pastelnoplavu haljinu zakopčanu do grla.

U subotu prijepodne mladi je par obavio službeno fotografiranje, a potom nestao. Medije su zamolili za poštovanje njihove privatnosti te su se kraljičinim helikopterom uputili u nepoznato. Izjavili su tek kako ovo putovanje nije njihov medeni mjesec, već samo vikend, s kojeg se William već u utorak vraća svojim radnim obvezama. I dok pojedini britanski mediji tvrde da je William svoju lijepu suprugu odveo u Jordan, drugi nagađaju da je par u Škotskoj.

Komentara 18

OR
orisis
09:17 02.05.2011.

Ahhh,taj mali je sav vrazhji....

LU
lutomirski
22:04 01.05.2011.

Ako princ Charles zajebava svoga sina što je naslijedijo poćetak ćelavosti, ja bi ga pitao dali mu on mže rastumaciti kako to da brat Harry nema pocetka ćelavosti i ima crvenu kosu ????????????????????

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
16:46 02.05.2011.

kata je ipak najljepša od svih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije