Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVSKA OBITELJ

Zaručnicu princa Harryja rastužila njezina druga ljubav: 'Bila je uznemirena'

Meghan Markle
Foto: Instagram
1/6
24.12.2017.
u 10:56

Nakon što je psić Guy hospitaliziran, princ Harry pridružio se svojoj zaručnici Meghan kako bi je utješio

Zaručnica princa Harryja, Meghan Markle u tužnom je perioda života. Njezin omiljeni ljubimac slomio je dvije noge.

Iako nije jasno kako je došlo do ozljede, The Mail saznaje kako je pas primljen na liječenje kod poznatog veterinara Noela Fitzpatricka.

Nakon što je psić Guy hospitaliziran, princ Harry pridružio se svojoj zaručnici Meghan kako bi je utješio. 

 

My loves #adoptdontshop #happysunday

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Izvori bliski paru tvrde kako je Meghan bila jako uznemirena zbog Guyovog stanja, a ranije se već morala oprostiti od svog križanca labradora križanca nazvanog Bogart jer je bio prestar za putovanje avionom.

Da biste dobili dozvolu za život u Velikoj Britaniji svi kućni ljubimci moraju se mikro-čipirati, cijepiti protiv bjesnoće i zatim testirati krv 30 dana kasnije. 

Meghan Markle
1/31

Komentara 5

DU
Deleted user
14:31 24.12.2017.

Tema dama, pas od zaručnice britanskog princa... Koga boli k. Za njih i njihove životinje? Da je bitnije napisati takav članak od recimo nečeg prigodnog za Božić, ili ako hoćete depresivne članke, mogli ste pisati o nekoj obitelji koja ne može slaviti Božić, a takvih u nas imaš koliko oćeš.. vi i vaš pas...

DU
Deleted user
12:44 24.12.2017.

U krivu si...šapa je donji dio noge /odnosno papak ili kopito/. Ostalo je noga 😃

MP
miroslav.petkovic.7564
14:10 24.12.2017.

Koga briga ovaj Engleski princ i njegov kucak! Jos bi trebao plakati za njegovim psom. E novinaru bas si dno!! U svjetu ima milione pasa lutalica .Ili onih koji zavrse u loncu .To bi novinar trebao napisat.A ne nokog zutog princa!1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije