Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O tome se puno pisalo

Princ Harry je konačno otkrio pozadinu velike svađe između Meghan i Kate uoči njihovog vjenčanja

Foto: PA/Pixsell
1/5
06.01.2023.
u 07:00

Uoči vjenčanja Meghan i Harryja mediji u Velikoj Britaniji pisali su kako je Meghan svojim ponašanjem rasplakala Kate i kako je došlo do sukoba.

Memoari princa Harryja "Spare" u prodaji će biti od 10. siječnja, ali već sada su procurili neki zanimljivi detalji iz knjige čiji je sadržaj princ pokušao držati u strogoj tajnosti. Detalj o kojem su mediji u Velikoj Britaniji posvetili puno pažnje je fizički obračun između Harryja i Williama nakon što je William rekao bratu kako je njegova supruga Meghan Markle teška osoba i nepristojna. Sada je objavljen i novi detalj koji je Harry opisao u memoarima, a povezan je sa svađom njegove supruge i šogorice Kate Middleton.

Uoči vjenčanja Meghan i Harryja mediji u Velikoj Britaniji pisali su kako je Meghan svojim ponašanjem rasplakala Kate i kako je došlo do sukoba vezanog oko haljina koje su morale nositi male djeveruše na vjenčanju. Harry je u knjizi opisao svađu između Meghan i Kate i opisao je kako je Meghan bila uvrijeđena kada su je ukorili jer je Kate rekla kako zasigurno zbog hormona ima problema s pamćenjem.

Kate, koja je svoje treće dijete, princa Louisa, rodila mjesec dana prije vjenčanja Meghan i Harryja, bila je uznemirena optužbom. Meghan je o svađi s Kate prvi put pričala tijekom intervjua s Oprah Winfrey prije dvije godine. Kad je Oprah upitala jesu li istiniti izvještaji da je ona rasplakala Kate, Meghan je odgovorila 'dogodilo se obrnuto', dodavši: - To me rasplakalo i stvarno me povrijedilo. Bio je to stvarno težak tjedan uoči vjenčanja i Kate je bila uzrujana zbog nečega, ali priznala je to i ispričala se.

VIDEO Srbi za prvi ples često biraju hrvatske izvođače, a ove njihove pjesme mladenci najviše traže

 

Komentara 7

MI
Miko33
09:00 06.01.2023.

I bogati plaču.

PO
Poletarac101
13:16 06.01.2023.

Napisao sam da sam opčenito protiv kraljevskih monarhija i ??Izbrisali komentar ...Pa di mi to živimo?Ja mislio da se poštuje sloboda govora(mišljenja )u demo državi...🥂

DU
Deleted user
16:36 06.01.2023.

Ko je kome koga i kad... rekla - kazala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije