Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznati detalji

Princ Harry javno otkrio tajnu iz svog života

harry
Foto: Youtube Screenshot
01.12.2014.
u 15:45

Jedan od osnivača organizacije upravo je princ Harry koji se tijekom turneje po Velikoj Britaniji 2004. upoznao s problemima s kojima se susreću oboljeli od AIDS-a

Princ Harry danas je otkrio osobnu tajnu u sklopu kampanje kojom se želi razbiti stigma vezana uz HIV, javlja BBC.

Popularni prijestolonasljednik tako je otkrio kako ima veliku tremu pred javnim nastupom.

 - Iako se šalim, iznutra osjećam veliku tjeskobu, kazao je Harry.

Britanskom princu pridružile su se i druge poznate osobe poput Joss Stone, Nicole Scherzinger, Gemme Arterton i Palome Faith koje su također razotkriti nepoznate detalje iz svog života u znak podrške humanitarnoj organizaciji Sentebale's i kampanji #FeelNoShame u povodu Svjetskog dana AIDS-a.

Jedan od osnivača organizacije upravo je princ Harry koji se tijekom turneje po afričkoj državi Lesoto 2004. upoznao s problemima s kojima se susreću oboljeli od AIDS-a.

Joss Stone priznala je kako se kao dijete jednom pomokrila u gaće nakon što je popila previše čaja, a glumica Gemma Arterton kako nikad nije gledala 'Ratove zvijezda' niti 'Povratak u budućnost'.

>> Princ Harry napunio 30 godina i postao bogatiji za 10 milijuna funti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije